Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

FUTURE CLASSROOM LABORATORY FCL

FCL és una iniciativa europea amb seu a European Schoolnet que té com a objectiu optimitzar l’ús que feim de les noves tecnologies dins l’aula.

Fa una nova distribució de l’aula tenint en compte les diferents zones d’aprenentatge i aconseguint d’aquesta forma un aprenentatge col·laboratiu molt significatiu pels alumnes.

A nivell nacional hi ha un blog on hi col·laboren ambaixadors FCL de les diferents comunitats autònomes sota el lideratge de Sergio Gonzalez, ambaixador del FCL a Espanya.

Aquí hi podreu trobar articles de mestres i professors del territori espanyol on comparteixen les seves experiències referides a l’Aula del Futur i a la seva implementació a les escoles de primària i secundària.

II trobada d’ambaixadors FCL –eTwinning 

INTEF Madrid

Els dies 23 I 24 de novembre s’ha duit a terme la segona trobada d’ambaixadors de l’aula del Futur a la seu de l’INTEF, Madrid.

La trobada s’ha distribuït en dues sessions de treball, els objectius principals de la trobada han estat centrats en la formació del professorat en crear aules del futur a les diferents comunitats autònomes així com en la creació de continguts per a desenvolupar a dins les aules

Podeu descarregar-ne el resum aquí