Torna

Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals

desc_delf_2018.jpg

- Resultats exàmens DELF escolaire 2018


Desprès de la reunió en el Institut Francès de Barcelona dels membres del JURY DELF SCOLAIRE de Catalunya i les Illes Balears amb objecte de deliberar i convalidar els resultats dels exàmens DELF SCOLAIRE 2018, s'han publicat els resultats corresponents als exàmens del curs 17-18.

desc_IF_BARCELONA.jpg

Els resultats han estat molt satisfactoris, dels 118 alumnes inscrits en la convocatòria DELF ESCOLAR 2018 a les Illes Balears, 113 han aprovat.

desc_resultatsDELFescolar18.jpg

Tant el Centre Nacional d'Exàmens de França com el Servei de Cooperació lingüística i educativa de l'Ambaixada de França i l'Alliance Française de Palma han fet arribar el seu agraïment a la Conselleria d'Educació i Universitat per la seua participació i implicació.

.

- Calendari Delf escolar 2018

- Lliurament dels diplomes d'estudis de llengua francesa i de les plaques de reconeixement als centres organitzadors de les proves

                                   

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el cònsol honorari del govern francès, Michel Magnier, varen lliurar ahir a l’IES Bendinat (Calvià) els diplomes d’estudis de llengua francesa (DELF escolar) als alumnes que varen superar aquestes proves i unes plaques de reconeixement per al centres designats com a centre examinador. Els acompanyaren la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, així com l’agregat de cooperació lingüística del Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, Stéphane Paris, i la directora d’Alliance Française de Palma, Florence Tricoire.

Podeu seguir la notícia aquí...

- Curs 15615 - Preparant als estudiants per a les proves de producció oral i escrita del DELF  

Formació organitzada per el 'Servicio de Cooperación lingüística y educativa de la Embajada de Francia' i el 'Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Inernacionals' en colaboració amb l'Alianza francesa de Palma de Mallorca i l'Alliance Française, per professorat de francès o que imparteix una matèria no lingüística en llengua francesa.