Torna

Àrea de Llengua

 

Cursos per a pares i mares no catalanoparlants 2018

Presentació

El Govern de les Illes Balears ha convocat cursos de llengua catalana orientats específicament als pares i mares no catalanoparlants d’alumnes d’educació infantil, primària i secundària de tots els centres de les Illes Balears.

La proposta inicial és que els cursos es facin als mateixos centres on els pares i mares tenen matriculats els fills. L’objectiu és que els inscrits assoleixin coneixements bàsics de català per poder comunicar-se en situacions senzilles i ajudar els fills en el seu aprenentatge.

El termini de preinscripció als cursos comença el 6 de novembre i acaba el dia 17 del mateix mes. Els cursos, de 40 hores de durada, començaran la setmana del 8 de gener i acabaran la setmana del 9 d’abril. Les persones interessades s’han d’adreçar directament al centre dels seus fills per informar-se’n i inscriure’s.

Aquests cursos estan organitzats per la Direcció General de Política Lingüística, mitjançant l’Institut d’Estudis Baleàrics, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitat.