Torna

Servei de Joventut

Vols fer un voluntariat internacional a un país de la Unió Europea? Pots fer un projecte de voluntariat

Si tens entre 18 i 30 anys pots realitzar una tasca voluntària a un país de la Unió Europea, a Macedònia, Liechtenstein, Noruega, Turquia, Islandia, Sèrbia, Egipte,...  inclòs Espanya.

Aquesta activitat no està remunerada, es fa sense ànim de lucre a temps complet durant un període determinat abans de començar. Pot esser entre 2 i 12 mesos. El voluntariat es fa a una entitat que té el segell de qualitat del Cos Europeu de Solidaritat (CES). És important saber que les despeses d’allotjament i manutenció estan finançades pel mateix CES.

Pensa que és una experiència d’aprenentatge a l’àmbit de l’educació no formal, durant la qual milloraràs o adquiriràs competències per al teu desenvolupament personal, educatiu i professional.

Recorda que els països de la UE són: Alemanya, Àustrica, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburgo, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, República Eslovaca, Romania y Suècia.

Les normes i condicions aplicables a aquesta activitat es detallen a una guia del programa.

Més informació en aquest enllaç