Torna

Servei de Joventut

Vols treballar o fer practiques laborals a un país de la Unió Europea? Pots participar a un projecte de treball o pràctiques


Si tens entre 18 i 30 anys pots fer feina a un país de la Unió Europea. Durant un període que està determinat abans de començar. Pot esser entre 3 i 12 mesos.

Si tens entre 18 i 30 anys pots fer pràctiques laborals a un país de la Unió Europea. Durant un període que està determinat abans de començar. Pot esser entre 2 i 6 mesos.


L’entitat on vagis ha de tenir el segell de qualitat del Cos Europeu de Solidaritat (CES). És important saber que les despeses de viatge estan finançades pel mateix CES.

Pensa que és una experiència d’aprenentatge a l’àmbit de l’educació no formal, durant la qual milloraràs o adquiriràs competències per al teu desenvolupament personal, educatiu i professional.

Recorda que els països de la UE són: Alemanya, Àustrica, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburgo, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit*, República Txeca, República Eslovaca, Romania y Suècia

*S’ha d’estar pendent a les novetats que impliquen el Brexit.

Les normes i condicions aplicables a aquesta activitat es detallen a una guia programàtica.


Més informació en aquest enllaç.