Presentació

Els pròxims 9 i 10 d’octubre la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació  organitza les V Jornades de Tutors de Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears.

El vostres interès per formar-vos en les competències necessàries per desenvolupar la tasca de tutor dels especialistes interns residents, tant de medicina, infermeria, farmàcia, biologia, psicologia, química com radiofísica, independentment de l’àmbit d’actuació, tan hospitalari com extrahospitalari, ens ha animat a organitzar la següent edició

Aquesta edició coincideix amb l’any en què s’ha publicat el Decret 37/2019, de 17 de maig, pel qual es regula l’ordenació del sistema de formació sanitària especialitzada en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears. I aprofitant aquesta avinentesa, volem dedicar part de les jornades a la difusió del citat decret.

A aquestes jornades volem continuar la formació tant en eines de metodologia docent, com en temes de la relació tutor-resident, ampliant coneixements i habilitats entrenades a edicions anteriors. Si no heu participat a edicions anteriors també trobareu continguts que esperam vos siguin atractius.

L’estructura de les Jornades és primordialment pràctica. Es faran dues conferències, una sobre el Decret Autonòmic de Formació Sanitària Especialitzada, i una altra sobre l’avaluació per competències. Després de la conferència inaugural, s’inicien quatre tallers simultanis en què es tractaran temes diversos que poden ser de gran utilitat per als tutors de les distintes especialitats. Cada participant es podrà inscriure a  tres d’aquests tallers. S’assignaran els tallers per estricte ordre d’inscripció, per la qual cosa us demanam que faceu la inscripció el més aviat possible. La capacitat de cada taller no és exactament la mateixa, ja que depèn de la dinàmica i les sol·licituds dels ponents.

Respecte a l’accés als tallers, només podran accedir-hi les persones que  estiguin prèviament apuntades, sense sobrepassar el nombre indicat pels docents, pel la qual cosa vos demanam també màxima puntualitat a l’hora de l’inici del taller, si no potser no podreu accedir-hi.

Confiam que, com ha succeït en les darreres edicions, aquestes jornades siguin un punt de trobada entre els tutors de diferents centres per posar en comú la manera de desenvolupar la tutoria a cada Unitat Docent Acreditada de les Illes Balears, consolidant així amb el vostre interès i participació aquesta activitat i estimulant la realització de noves iniciatives que impulsin la millora de la formació sanitària especialitzada de la nostra Comunitat Autònoma.

Gràcies a tots pel vostre interès i assistència.


Organitza   Acreditació

SERVEI DE FORMACIÓ

 
Sol·licitada l'acreditació a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears