Torna

Ibjove

PRÉSTEC

L'Institut Balear de la Joventut disposa d'un servei de préstec per a les diferents associacions, sense ànim de lucre, de diferents envelats.

Que cal fer per sol·licitar envelats de préstec de l'IBJOVE

1. Telefonar al 971 17 89 65, àrea de participació d’IBJOVE, per tal de confirmar les dates per les quals volem que els envelats estiguin disponibles.

2. Emplenar la sol·licitud annexa a la plana de préstecs

3. Presentar la sol·licitud emplenada i signada al Registre d'IBJOVE, carrer de l’Uruguai , s/n de Palma o a qualsevol registre de la CCAA.

4. Esperar confirmació per escrit o per correu electrònic de la cessió del material sol·licitat. D'acord amb les condicions d'ús, del document de sol·licitud. L'IBJOVE es reserva el dret a rescindir en qualsevol moment la cessió d'envelats o altre material o a prendre les mesures adients en cas de peticions coincidents.

5. Confirmar per telèfon al personal de participació l’hora de recollida i de retornada del material.

6. D’acord amb la confirmació de l’hora de recollida han de presentar una còpia de la sol·licitud en retirar el material.

7. Per retirar el material de préstec serà necessari la identificació de la persona o persones que vinguin a recollir-l'ho

Els envelats de què disposam són aquests:

- 1 envelat inflable de color blanc translúcid de 120 m2 de superfície. Duu tubs d'aire de baixa pressió amb 3 turbines de 320 w/u (s'han d'endollar a l'electricitat). Tot i que no necessita personal especialitzat pel seu muntatge, precisa de 5/6 persones i una carreta elevadora de 2.500 kg. Com a contrapesos s'utilitzen 4 palets de sacs d'arena. Disposam d'un manual per a la correcta col·locació del envelat, que té les següents característique

FOTO

- Amplada exterior: 11,40 m
- Amplada interior: 10,00 m
- Longitud: 12,10 m
- Alçada exterior:  5,20 m
- Alçada interior:  4, 50
- 3 turbines 320 w/u

 

- 6 envelats d'estructura d'alumni sols amb sostre. A més disposa de planxes de ferro i unes peses per a la sujecció al terra.

FOTO
- Amplada: 3 m
- Alçada: 3,5 m
- Longitud: 3 m


Per a més informació, contacte amb el departament de participació al 971 17 89 65 o al correu electrònic participacio@ibjove.caib.es  


SOL·LICITUD DE L'ENVELAT  Editor de Text