Torna

Ibjove

desc_1 trans cursos.png

QUÈ SÓN ELS CURSOS D'IDIOMES?

El Departament de Cursos d’Idiomes a l’Estranger ofereix eines als joves d’entre 12 i 30 anys perquè puguin aprofitar al màxim el seu temps per ampliar coneixements i experiències.

Els cursos consisteixen a proporcionar als joves classes generals o intensives de l’idioma que triïn (anglès, alemany, francès o italià), amb allotjament (en família, residència o pisos per compartir), durant el temps necessari. El mínim de temps és de dues setmanes.

Per donar cobertura a diferents necessitats i edats, els cursos es distribueixen en diferents programes: adult, júnior o preparació d’examen (FCE, ACE, BULATS, IELTS), organitzats per idiomes.

 

CURSOS D'IDIOMES EN LÍNIA A PARTIR DE 16 ANYS

L'IBJOVE, a través del Departament de Cursos d'Idiomes i en col·laboració amb acadèmies de prestigi d'Irlanda, posa a la vostra disposició l'opció d'aprendre o perfeccionar una llengua sense sortir de casa: no només podreu gaudir de les lliçons dirigides per professors qualificats, també podreu participar en diverses activitats culturals i tenir accés a plataformes en línia que us ajudaran a reforçar els coneixements adquirits durant les classes.

CONDICIONS GENERALS

Els cursos estan adreçats a joves de 14 a 30 anys. En el moment de fer la reserva s'ha de presentar el DNI i, per a obtenir el descompte corresponent, el Carnet Jove pels cursos de 2, 3 i 4 setmanes. Els menors d’edat hauran de presentar a les nostres oficines una autorització.

Els cursos es sol·liciten a les oficines de l’Institut Balear de la Joventut com a mínim 15 dies abans del començament del curs, en temporada baixa (de gener a maig i d'octubre a desembre), i 30 dies abans, en temporada alta (de juny a setembre).

Per als cursos als Estats Units i Canadà, 30 ó 60 dies abans de la data del començament del curs, depenent de si cal o no visat d'estudiant.

Podeu consultar la resta de condicions generals en el següent arxiu PDF

CURSOS D'IDIOMES

FORMULARI DE SOL·LICITUD DELS CURSOS Editor de Text

ADULTS
ANGLES

KINGS EDUCATION - Bournemout

ATC LANGUAGE & TRAVEL - Bray 

ST GILES COLLEGE - Brighton

CEC - CORK ENGLISH COLLEGE (Afternoon) -  Cork

CEC - CORK ENGLISH COLLEGE - Cork

ATC LANGUAGE & TRAVEL - Dublin

CES - Dublin

EMERALD CULTURAL INSTITUTE - Dublin

INTERNATIONAL HOUSE - Dublin

CES - Edimburgo

GALWAY CULTURAL INSTITUTE - Galway

NEW COLLEGE GROUP - Liverpool

ST. GILES COLLEGE -  Londres

LONDRES (BEKINGS EDUCATION) - Londres

NEW COLLEGE GROUP - Manchester 

ST. GILES COLLEGE -  Nueva York

INTERNATIONAL HOUSE - Newcastle

CES - Oxford

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH - Southampton

CES - Toronto

St GILES COLLEGES - Vancouver

ATC WINCHESTER - Winchester

CES - Worthing

ALEMANY

 

ALPADIA LANGUAGE SCHOOLS - Freiburg

KAPITO - Münster

FRANCES

 

 

 

ALPADIA LANGUAGE SCHOOLS - Lyon

ILP - Montpellier

CAVILAM - Vichy

I

 

SCUOLA LEONARDO DA VINCI - Florencia

SCUOLA LEONARDO DA VINCI - Milan

SCUOLA LEONARDO DA VINCI - Roma

desc_transparente.png
JOVES DE 14 A 17 ANYS
FRANCES

ALPADIA LANGUAGE SCHOOLS - París

ALEMANY

ALPADIA LANGUAGE SCHOOLS - Freiburg

ANGLES

 

KINGS SUMMER - Bournemouth

CORK ENGLISH COLLEGE - Cork

CORK ENGLISH COLLEGE - Cork

EMERALD CULTURAL INSTITUTE - Dublin

EMERALD CULTURAL INSTITUTE - Dubllin

ATC LANGUAGE & TRAVEL - Kildare Dublin

VACATION EXTRA - Londres

desc_transparente.png
PREPARACIÓ D'EXAMENS
ANGLES

ATC LANGUAGE & TRAVEL - Bray

ST GILES COLLEGE - Brighton

CORK ENGLISH COLLEGE - Cork

ATC LANGUAGE & TRAVEL - Dublin

EMERALD CULTURAL INSTITUTE - Dublin

GALWAY CULTURAL INSTITUTE - Galway

ST GILES COLLEGE - Londres

ST. GILES COLLEGE - Londres

KINGS EDUCATION - Londres

LEWIS SCHOOL OF ENGLISH - Southampton

ST. GILES COLLEGE - Vancouver

ATC WINCHESTER - Winchester

desc_ICONA_France.png

CAVILAM - Vichy

 

PROGRAMA JÚNIOR - CURSOS D'ESTIU D'ANGLÈS (AQUEST ESTIU NO FAREM EL PROGRAMA DEGUT A LES CIRCUMSTÀNCIES VISCUDES)

Aquest programa s’adreça a nins i nines d’entre 12 i 17 anys que vulguin viure l’experiència de viatjar i estudiar a un país de parla anglesa, en aquest cas, a la ciutat de Dublín.

El Programa Júnior consisteix en un curs d’anglès general de quinze hores setmanals, complementat amb activitats culturals i esportives supervisades per la mateixa escola. S’ofereixen 15 places amb allotjament en residència per torn, en règim de pensió completa.

A causa de les circumstàncies derivades del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, i del Reial Decret-Llei 10/2020, de 29 de març, us informam de què el Programa Júnior queda pendent de saber si es podrà desenvolupar i en quines circunstàncies aquest proper estiu 2020.

Les característiques del programa eren les següents:

Aquest any hi haurà dos torns:

Primer torn: del 5 de juliol al 19 de juliol, es durà a terme a Dublín(Irlanda) en residència. Aquest torn anirà destinat a joves de entre 15 i 17 anys.
Segon torn: del 12 de juliol al 26 de juliol, es durà a terme a Dublín(Irlanda) en residència. Aquest torn anirà destinat a joves de entre 12 i 14 anys.

Només és possible fer la preinscripció per un sol torn.

S’ha assignat a cada illa un nombre de places, de manera que a Mallorca li corresponen 9 places, a Menorca 2, a Eivissa 2 i a Formentera 2 per torn. En el cas que quedin sense reservar places assignades inicialment a Menorca o a Eivissa i Formentera, aquestes se sumaran a les assignades a Mallorca.

El termini per fer la preinscripció del curs començarà el dilluns 9 de març, a les 9.00 hores, i acabarà el 27 de març, a les 14.00 hores. La data del sorteig de places serà dia 31 de març a les 12.00 hores a la nostra oficina del Velòdrom Illes Balears. Les sol·licituds es podran presentar a la nostra oficina o telemàticament al correu: cursos@ibjove.caib.es

Una vegada que l’estudiant ha estat acceptat al curs, disposa de 72 hores per abonar el 50 % del preu de la inscripció. Passat aquest període, si el depòsit no s’ha realitzat, la plaça tornarà a disposició de l’ IB Jove.

El segon pagament s’haurà de fer abans de dia 12 de juny.

Atès que tots els alumnes volaran a Dublín des de l’aeroport de Palma, l’Institut Balear de la Joventut es farà càrrec dels bitllets d’avió, tant d’anada fins a Son Sant Joan com de tornada, dels alumnes procedents de Menorca, Eivissa i Formentera.

Si voleu ampliar aquesta informació, podeu consultar les fitxes que us trametem adjuntes. Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic cursos@ibjove.caib.es o telefonant al 971 17 89 33.

Formulari d'inscripció Editor de Text

Fitxa Emerald Dublin Trinity PDF

Fitxa Emerald Dublin Griffith PDF