Torna

Formació Professional

Xerrades a centres

Durant els dos cursos anteriors s’ha duit a terme un projecte pilot de “Xerrades a centres” per atendre les necessitats informatives respecte de la formació professional. Els resultats d’aquestes xerrades, que s’han ofert durant el mes de maig dels cursos escolars respectius, s’han atès un total de 921 alumnes.

●     El curs 2015-2016 es varen fer 14 xerrades a 12 centres educatius en què es va informar 607 alumnes .

●     El curs 2016-2017 es varen fer 17 xerrades a 11 centres educatius, amb 714 alumnes.

 

Després dels resultats obtinguts, aquest curs escolar 2017-2018 el Punt d’Orientació Acadèmica i Professional (POAP) ha ampliat el projecte de Xerrades a centre per tal de millorar el servei ofert aquests dos anys anteriors i per arribar al major nombre possible de centres i ha creat el Programa d’orientació sobre el sistema integrat de formació professional a centres, que inclou 3 accions:

  • Dossier amb material per a l’orientació relacionada amb l’FP i per a la realització de tutories prèvies i posteriors a la xerrada per a l’alumnat.
  • Xerrades a centres adreçades prioritàriament a l’alumnat de 4t d’ESO, 1r de batxillerat i dels CEPA, amb la finalitat d’oferir informació i orientació sobre les possibilitats del sistema integrat de formació professional després de l’ESO, l’ESPA i el batxillerat. Es duran a terme del 5 de març a l’11 de maig i les inscripcions es poden fer a través del següent formulari fins al dia 4 de febrer.

 

Con la financiación de:

 

© Govern de les Illes Balears