Torna

Formació Professional

 Spainskills 2009

Representació balear

Els  skills amb els quals la Comunitat Autònoma de les Illes Balears participa a les Olimpiades de Formació Professional Spainskills 2009 són : Estètica, Cuina, Perruqueria, Instal•lacions Elèctriques, Carrosseria, Tecnologia d’Automòbil i Restaurant-bar.
Els alumnes que ens representaran són:
- Skill d’Estètica: Sandra Molino Heredia, de l’IES Francesc de Borja Moll
- Skill de Cuina: Jordi Cantó Castelló, de l’IES Juníper Serra
- Skill de Perruqueria: Marina Torrens Cortés, de l’IES Francesc de Borja Moll
- Skill d’Instal•lacions Elèctriques: Montserrate Mariano Ramis, de l’IES Joan Taix
- Skill de Carrosseria: Gabriel Lliteras Barceló, de l’IES Juníper Serra
- Skill de Tecnologia de l’Automòbil: Jaume Escalas Capó, de l’IES Juníper Serra
- Skill de Restaurant-bar: Christian Etter, de l’IES Juníper Serra

 

Dues Medalles als Spainskills 2009

 

Medalla de plata a la prova de restaurant i bar per a Cristhian Etter de l’IES Juníper Serra de Palma i medalla de bronze per a Monserrate Mariano Ramis de l’IES Joan Taix de Sa Pobla a la modalitat d’instal•lacions elèctriques.
La resta de participants al Campionat: Sandra Molino (estètica), Marina Torrens (perruqueria), Jordi Cantó (cuina), Gabriel Lliteras (carrosseria) i Jaume Escalas (tecnologia de l’automòbil) tot i que no han aconseguit medalla, han obtingut una meritòria posició al campionat, acreditada amb un certificat de participació. Enhorabona a tots!
L’ alumne Cristhian Etter, medalla de plata a la modalitat de restaurant i bar, representarà a Espanya al Campionat Euroskills que es disputarà a Lisboa (Portugal) al 2010.

 

El president del Govern rep en audiència als alumnes d'FP que van representar les Illes a l'Olimpíada Spainskills

La Comunitat balear va obtenir dues medalles en aquesta competició: la de plata a Restaurant-Bar i la de bronze a Instal.lacions Elèctriques.

El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, acompanyat de la consellera d’Educació i Cultura, Bàrbara Galmés, ha rebut avui en audiència a sis dels set alumnes de Formació Professional que van representar la comunitat autònoma a la 32 edició de l’Olimpíada d’FP Spainskills de Madrid. A l'cte no hi ha pogut assistir l'alumne que va representar les Illes a la categoria de Cuina, Jordi Cantó, perquè es troba a Montpellier realitzant unes pràctiques per als seus estudis.

enllaç

© Govern de les Illes Balears