Torna

Formació Professional

FORTECO 2020

El programa FORTECO va adreçat al professorat que imparteix classes de les famílies professionals de Transport i manteniment de vehicles i Marítimopesquera als centres públics on s’imparteix formació professional.

El Servei de Planificació i Participació ha previst, per l'any 2020, 15 ajuts econòmics perquè el professorat d’aquestes famílies professionals hi puguin participar i adquirir els coneixements d’aquests seminaris.

La importància d’aquesta formació rau en que, el professorat rep formació directa de les empreses automobilístiques de la mà dels tècnics que formen els treballadors de les empreses de l’automòbil de diferents marques. El contingut d’aquestes formacions està al primer crit amb innovació i necessitats del mercat de l’automòbil. Aleshores, d’aquests coneixements, a través del professorat, passa a beneficiar-se’n directament l’alumnat que cursa cicles de formació professional a aquesta comunitat.

Convocatòria FORTECO 2020

El termini de la sol·licitud és de 13 al 23 de febrer.

Accediu a la sol·licitud seminaris FORTECO mitjançant l'enllaç: https://forms.gle/UQDg54wnYWw577FL7

NOU! LLISTA DE BENEFICIARIS DEL SEMINARIS DEL PROGRAMA FORTECO 2020.pdf Llista de beneficiaris dels Seminaris del Programa FORTECO 2020

© Govern de les Illes Balears