Torna

Fons Europeus

 

logo caib feder 2007-2013

 

 

Amb l'objectiu d'establir una imatge publicitària i informativa homogeneïtzada dels projectes cofinançats pel fons FEDER durant el període 2007-2013, i d'acord amb la normativa i recomanacions comunitàries, s'ha escollit un dels lemes elegibles per a això, i s'ha creat un logotip que permeti establir una homogeneïtzació pel que fa a la informació i a la publicitat de tals projectes.

El logotip representa la unió de les Illes Balears amb la Unió Europea utilitzant formes arrodonides i tons blaus. Consisteix en una lletra I i una lletra B de tons blaus diferents, unides formant una figura arrodonida, que simbolitzen les Illes Balears. Incrustada entre aquestes dues lletres, destaca una lletra E que simbolitza Europa, també amb forma arrodonida i amb un to blau diferent al de les altres dues lletres.

El logo escollit per la CAIB per a informació i publicitat del fons FEDER al període 2007-2013 és el de “una manera de hacer europa”, reproduït en lletres minúscules i diferenciant “una manera de hacer” amb  “europa” de dues formes: amb tonalitats blaves diferents i amb un tamany de lletra tambè diferent,  tenguent “europa” una novena part més de grossor de la que té “una manera de hacer”. El tipus de lletra utilizat és Verdana. Damunt del logo, a la part esquerra, també amb lletra Verdana i en una tonalitat blava diferent, se reprodueix el període “2007 – 2013” al qual fan  referència les ajudes del FEDER, i a la dreta “illes balears”, també en minúscules, lletra Verdana i amb dues particularitats: la i de illes i la b de balears apareixen amb una tonalitat més forta que la resta de lletres (la mateixa tonalitat que té “europa”) i també amb una novena part més de grossor que la resta de lletres. A més, en el fons de “illes balears” apareixen cinc estrelles amb una tonalitat groga que representen les cinc illes de l'arxipèleg balear.

 

 

 

PDF Guia d'utilització del logo corporatiu " Una manera de hacer Europa" ( Capítol 6 de la guia pràctica de publicitat ).

 

PDF Guia pràctica d'informació i publicitat del Fons FEDER 2007-2013 ( Guia sencera)

 

 

Descàrrega del logo

Arxiu Compres  Format sobre fons blancs o negres 
Format vectorial - indeformable Arxiu Compres  Format sobre fons de colors 
Arxiu Compres  Formats especials

 

Arxiu Compres  Format sobre fons blancs o negres 
Format office - web Arxiu Compres  Format sobre fons de colors 
Arxiu Compres  Formats especials