Torna

PREGUNTES FREQÜENTS CORONAVIRUS

Sóc resident a Balears i sóc a l'estranger, com puc tornar?

Les persones que vos trobau a l'estranger amb dificultats per tornar heu de comunicar la vostra situació a les oficines d'emergència consular. A més, teniu a la vostra disposició una línia oberta d'atenció de la xarxa diplomàtica consular i els serveis centrals del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació. El telèfon d'assistència consular, on vos podran informar funciona les 24 hores del dia, és el 91 394 8900. Per altra banda, també podeu trobar informació al web www.exteriores.gob.es.

 

També és necessari que contacteu amb el vostre proveïdor o agència de viatges per intentar reprogramar el vostre vol, encara que tal vegada això ara sigui difícil, degut a les restriccions actuals de les connexions aèries.

 

Per altra banda, si estàs a l'Argentina t'informam que des de la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Buenos Aires, en coordinació amb la Conselleria d'Acció Exterior, es realitzen funcions de suport i acompanyament dels catalans que volen tornar i s'han creat xats de persones que es troben en la mateixa situació a diferents països com el Perú.

 

Des del Govern de les Illes Balears ens hem posat en contacte amb la Generalitat per tal de poder incloure ciutadans illencs en aquestes xarxes de contacte. Si t'interessa, pots enviar-nos el teu número de telèfon mòbil perquè et puguin incloure en un d'aquests xats i així comptar amb assistència i amb l'acompanyament i la informació de persones que es troben en la teva mateixa situació i que estan fent els tràmits per poder tornar.

 

Pots contactar amb nosaltres per a enviar-nos el teu número mòbil a través dels nostres perfils en xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram)