imatge firma
 

Actualitzat dia 2 de febrer de 2024

Convenis i acords subscrits per la Conselleria 'Economia, Hisenda i Innovació

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, determina al seu apartat segon que «Els òrgans de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de fer pública, en la pàgina web institucional i en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis subscrits referida al quadrimestre anterior, sens perjudici de la inscripció en el Registre de convenis i acords. La informació s'ha de mantenir disponible a Internet durant tot l'exercici pressupostari. Igualment, s'ha de mantenir disponible a Internet la informació referida a l'exercici immediatament anterior».

Per donar compliment al citat precepte, es crea aquest apartat al website de la nostra Conselleria, on, d'acord amb el que ordena la citada normativa, s'hi publicaran quadrimestralment els llistats dels convenis subscrits.

Any 2023

- Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació en el tercer quadrimestre de l’any 2023, per a l’adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació en el segon quadrimestre de l’any 2023, per a l’adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per la qual es publica la relació de convenis subscrits per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura en matèria de recerca i fons Next Generation en el segon quadrimestre de l’any 2023.

- Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l'any 2023, per a l'adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 4 de maig de 2023 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2023.

Any 2022

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors d’11 de gener de 2023 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2022.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 16 de setembre de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el segon quadrimestre de l’any 2022.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2022, per a l’adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors d’11 de maig de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2022.

Any 2021

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 26 de gener de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2021.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2021.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el segon quadrimestre de l’any 2021.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el segon quadrimestre de l’any 2021, per a l’adhesió al catàleg de la Central de Contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Any 2020

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2020.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el segon quadrimestre de l’any 2020.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2020.

Any 2019

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 29 de gener de 2020 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2019.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el segon quadrimestre de l’any 2019.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el primer quadrimestre de l’any 2019.

Any 2018

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el tercer quadrimestre de l’any 2018.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el segon quadrimestre de l’any 2018.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el primer quadrimestre de l’any 2018.

Any 2017

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el tercer quadrimestre de l’any 2017.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el segon quadrimestre de l’any 2017.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el primer quadrimestre de l’any 2017.

Any 2016

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 16 de febrer de 2017 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el tercer quadrimestre de l’any 2016.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 5 de maig de 2016 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el primer quadrimestre de l’any 2016.

Any 2015

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 18 de gener de 2016 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el quart quadrimestre de l’any 2015.

- Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 1 de setembre de 2015 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en el segon quadrimestre de l’any 2015.

- Resolució del conseller d'Administracions Públiques per la qual s'ordena la publicació de la relació de convenis de col.laboració que ha subscrit la Conselleria d'Administracions Públiques en el primer quadrimestre de 2015, no inclosos en la relació publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 74 de 19 de maig de 2015.

- Resolució del conseller d'Administracions Públiques per la qual s'ordena la publicació de la relació de convenis de col.laboració que ha subscrit la Conselleria d'Administracions Públiques en el primer quadrimestre de 2015.