Torna

Portal Consum

 

Dentix

   

Informació d'interès per als pacients amb tractaments paralitzats per Dentix

Dentix Maó i Dentix Palma Alexandre Rosselló passen a formar part de la Plataforma de Salut Bucodental a les Illes Balears de Vitaldent

La Conselleria de Salut i Consum ha rebut resposta sobre com donarà una solució Vitaldent als pacients afectats pels tractaments paralitzats, després de l’adquisició de Dentix.

Vitaldent es compromet a donar continuïtat a tots els tractaments actius de les clíniques incloses i no incloses en l’operació, utilitzant per a això també com a suport la seva xarxa de clíniques Vitaldent.

Les clíniques Dentix que passen a formar part d’aquesta nova Plataforma de Salut Bucodental a les Illes Balears són Dentix Maó i Dentix Palma Alexandre Rosselló. Aquestes dues clíniques, juntament amb les tres clíniques Vitaldent designades pel grup (Inca, Manacor, Palma Pascual Ribot i Eivissa), seran les encarregades de donar assistència als pacients de Dentix a les Balears.

Aquestes clíniques acabaran els tractaments finançats per les 5 principals entitats de finançament al consum de Dentix (BBVA, Cetelem, Abanca Serveis Financers, Pepper Money i Sabadell Consumer Finance), així com els pagats en metàl·lic dels pacients que acudien a les clíniques que passen a integrar la plataforma.

En el cas dels pacients de les clíniques que varen quedar fora de l’operació, es finalitzaran la totalitat de tractaments finançats per aquestes entitats financeres, mentre que els que pagaren en el seu moment mitjançant el lliurament d’efectiu tindran accés a una oferta especial per acabar el tractament.

Segons ha explicat Vitaldent, es contactarà amb tots els pacients per donar-los una cita de manera ordenada i progressiva, per la qual cosa sol·liciten als pacients que no acudeixin directament a aquestes clíniques.

De manera paral·lela disposaran d’un compte de correu electrònic perquè els pacients que vulguin puguin contactar amb Vitaldent: atencionalpaciente@dentix.es.

Directori de clíniques Dentix adquirides a les Balears

  • Dentix Maó: c. de Moreres, 48, 07703 Maó
  • Dentix Palma Alexandre Rosselló: av. d’Alexandre Rosselló, 4, 07002 Palma

Directori de clíniques Vitaldent designades a les Balears

  • Vitaldent Inca: Gran Via de Colom, 117, 07300 Inca
  • Vitaldent Manacor: via de Portugal, 2, 07500 Manacor
  • Vitaldent Palma Pascual Ribot: c. de Pascual Ribot, 7-9, 07011 Palma
  • Vitaldent Eivissa: c. de Sant Cristòfol, 6, 07800 Eivissa