Torna

CEPS

 

Centres Educatius Promotors de la Salut

El Programa Centres Educatius Promotors de la Salut de les Illes Balears és una iniciativa de la Conselleria de Salut i la Conselleria d’Educació i Universitat que pretén facilitar l’adopció, per part de tota la comunitat educativa, de models de vida saludables en un entorn favorable per a la salut.

En aquest espai virtual podeu trobar informació, documentació i enllaços d’interès relacionats amb el programa Centres Educatius Promotors de la Salut de les Illes Balears. També podeu sol·licitar informació i rebre assessorament per dur-lo a terme, així com compartir experiències amb altres centres.

 

 

Vídeo de presentació del programa

 

Informació destacada

HBSC 2018 Estudi Internacional

S'ha publicat l'informe internacional de l'estudi sobre conductes dels i les escolars relacionades amb la salut (Health Behaviour in School-aged Children o HBSC). L'informe analitza les dades recollides el 2018 en el qual han participat 45 països entre ells, Espanya. Recull dades de 227.441 escolars de 11, 13 i 15 anys, d'ells 4.320 espanyols, que és una mostra extreta per l'informe internacional de la mostra total de l'estudi nacional, que puja a 40.500 nens, nenes i adolescents i inclou edats més àmplies que les que inclou en informe internacional. Podeu accedir a l'informe internacional a través de la pàgina web del Ministeri.

El joc del CEPS

Per un centre educatiu, treballar la promoció de la salut és una línia de millora integral que impacta sobre les persones que hi estudien, treballen o el visiten cada dia, curs rere curs. Perquè cada centre és únic, també ho ha de ser el seu projecte de salut. En promoció de la salut, com en moltes facetes de la vida en els centres educatius, no és possible assegurar que tal acció condueix a tal resultat. Per això el programa CEPS no edita una guia, sinó un joc de taula.

go.gif En aquest enllaç trobareu tota la informació.

Accessos directes


Publicació de l'informe del curs 2018-2019 del Programa CEPS

 

 

 

DADES DE CONTACTE

Servei de Promoció de la Salut
Direcció General de Salut Pública i Participació
Carrer de Jesús 38-A 07010 Palma
Telèfon: 971 177 383
Formulari de contacte
Servei d'Innovació Educativa
Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa
Ed. Alexandre Rosselló Pastors
Polígon de Son Fuster, 2a planta
07009 Palma
Telèfon: 971 177 781