Torna

Guia d'Associacions de Salut

Un Lazo en Movimiento

Història

L’Associació es constitueix l’any  2010. La missió de Un Lazo en Movimiento és recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. La nostra aportació és totalment privada, no rebem cap  tipus de subvenció pública. Els fons recaptats són destinats principalment a projectes de suport psicològic i social de persones diagnosticades de càncer de mama, campanyes de sensibilització, investigació i al manteniment i creixement de la pròpia associació per així poder arribar a un major nombre de persones.

 

Objectius

  • Crear i impulsar nous grups de suport en altres punts geogràfics dirigits a persones diagnosticades de càncer de mama i el  seus familiars.
  • Sensibilitzar a la població de la importància de la prevenció com a forma d’eradicar aquesta malaltia.

Activitats

  • Programa “Grups de suport”: aquest programa ofereix suport psicològic i social i tallers per a dones diagnosticades de càncer de mama i familiars. Aquests programes estan dirigits per coach o psicòlegs.
  • Voluntariat: Servei de voluntariat de prevenció. - Servicio de voluntariat administratiu i obtenció de recursos
  • Reunions lúdiques
  • Campanyes divulgatives principalment amb voluntaris: Dia mundial del càncer de mama, Dia mundial del càncer, Fires i congressos, Actes socials, Esdeveniments per a la recaptació de fons.
Direcció postal
Av. Argentina , 5-4 bajo
07400 Alcúdia
Telèfon
634 535 215
Correu electrònic
info@unlazoenmovimiento.org
Web
www.unlazoenmovimiento.org
Horari d'atenció
10 a 13 i de 16,30 a 18,30
Socis