Torna

Guia d'Associacions de Salut

Ángeles sin alas

 

Història de l’associació:

Ángeles Sin Alas és una associació sense ànim de lucre fundada l'any 2013. La finalitat és aportar una major qualitat de vida als infants (i les seves famílies) atesos a la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l'Hospital Universitari Son Espases, que té cura de menors de totes les Illes Balears.

L'associació la va crear un grup de voluntàries que feien feina a la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques i havien observat que hi havia necessitats en els infants i les seves famílies que no estaven cobertes o eren limitades.
 

Objectius de l'associació

La nostra missió és:

1. Donar suport des del punt de vista social i econòmic a infants i famílies en el Programa de Cures Pal·liatives Pediàtriques de Balears.
2. Donar suport als professionals de Cures Pal·liatives Pediàtriques de Balears.
3. Gestionar les donacions per assignar-les a infants i famílies del Programa.
4. Divulgar la realitat de les Cures Pal·liatives Pediàtriques al conjunt de la societat..


Activitats i serveis:

1. Prestació de material ortoprotètic a les famílies i els infants. Disposam d'un banc de material ortoprotètic per facilitar al menor el material que necessita en cada moment de la seva vida. Si no en el nostre estoc tenim algun tipus de material, l'adquirim.
2. Petits desitjos dels infants (una camiseta del FC Barcelona signada, una volta en un cotxe esportiu, una sortida per assistir a un musical, etc.). Intentam que cada infant demani un desig per fer-lo realitat i que aquest moment sigui màgic per a ell.
3. Suport i subvenció de cursos als professionals de la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques perquè puguin seguir formant-se.
4. Musicoteràpia a domicili per a l’infant. Des de finals de l'any 2018 realitzam, gràcies a la col·laboració de l'Obra Social “La Caixa”, l'activitat de musicoteràpia. Disposam d'una musicoterapeuta que assisteix als domicilis dels infants i hi imparteix una sessió per setmana, amb la intenció d'assolir uns objectius prèviament marcats pels professionals de la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques.
5. Ioga per a les famílies. Es fan sessions per als pares o avis que hi vulguin assistir i aprendre tècniques de ioga i relaxació.
6. Reis d’Orient. Cada any organitzam els Reis d’Orient, en què els infants i els seus germans escriuen una carta. Després cercam gent solidària que apadrini la carta i es faci càrrec d'adquirir el regal.
7. Quan és necessari, per situacions econòmiques complicades de les famílies, ens feim càrrec de despeses funeràries, del pagament de desplaçaments per assistir a l’escola amb un vehicle adaptat, del pagament de medicaments no subvencionats, etc.

Direcció postal
C/ Felip II, 17, 3r pis
07010 Palma
Informació no disponible
Mòbil
607 41 66 64
Informació no disponible
Correu electrònic
angeles.sin.alas.balears@gmail.com
Web
www.angelessinalas.es
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, de 8 a 16 h
Socis
Informació no disponible