Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Cita Prèvia - Centre de Salut (IbSalut)

L'atenció primària de salut és la que està més prop de les persones, les famílies i les comunitats en el sistema sanitari públic. Vetlla perquè les persones rebin un tractament integral: des de la promoció i la prevenció de la salut fins al tractament, la rehabilitació i les cures pal·liatives, d'una manera el més ajustada possible a l'entorn quotidià de l'usuari.

El centre de salut o la unitat bàsica de salut és el lloc d'atenció presencial —o telemàtica—des d'on es presta l'assistència sanitària quan es té un problema de salut o quan es vol prevenir alguna malaltia.

L'equip d'atenció primària està format per professionals administratius, d'infermeria, de medicina de família, de pediatria, de psicologia, de farmàcia, de fisioteràpia, comares, dentistes, higienistes dentals i altres professionals que poden ajudar-vos. Cada pacient té el seu equip de professionals de referència en el seu centre de salut i és important mantenir-lo al llarg del temps per establir-hi un vincle de confiança.

Cita prèvia amb atenció primària

Al web del Servei de Salut pot informar-se i accedir a tots els sistemes de sol·licitud, consulta i anul·lació de cita prèvia amb un professional del seu centre de salut:

- PER MITJANS DIGITALS: A través del Portal del Pacient o bé l'APP de CITA PRÈVIA DEL GOIB

- A TRAVÉS DEL SERVEI D'ATENCIÓ TELEFÒNICA: 971 437 079 o 902 079 079

Codi SIA

1878088

Persones destinatàries

Ciutadans

Òrgan Instructor

Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT)

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT)

C/ de la Reina Esclarmunda, 9. Tel.: 971 437 079 - Fax: 971724660