LOGO CAIB
Contingut
14 juny 2017| <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

La Conselleria de Treball acull una jornada per promoure la salut en l'àmbit laboral NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Conselleria de Treball acull una jornada per promoure la salut en l'àmbit laboral

La promoció de la salut en l'àmbit laboral ha estat l'objectiu de la jornada que s'ha celebrat avui a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, en la qual s'han abordat assumptes com la futura Norma ISO 45001 de Seguretat i salut en el treball, la seguretat i la salut laboral en empreses familiars o el model AENOR d'Empresa saludable.

La Jornada ha estat inaugura pel conseller Iago Negueruela i en ella han participat la directora general de de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro així com la directora de Salut Pública i Participació, María José Ramos.

Negueruela ha destacat que la salut i la prevenció en el treball s'han convertit en eixos fonamentals en la present legislatura, qüestió que ha derivat en l'aprovació de l'Estratègia de Salut Laboral 2016-2020 del Govern dels Illes Balears, el repte principal del qual és reduir la sinistralitat a la feina. El conseller ha explicat a més que l'etapa de creixement econòmic exigeix ​mesures addicionals en l'àmbit de la prevenció de la salut laboral, ja que els incidents relacionats amb el treball mostren també una tendència al'alça, especialment  els mesos d'estiu.

"És per aixó que a l'Estratègia de Salut Laboral s'ha inclòs la difusió i promoció com una de les eines per fer front a la sinistralitat. La jornada d'avui respon a aquests objectius ", ha afegit Negueruela. Aquesta jornada ha estat organitzada per les conselleries de Treball, Comerç i Indústria i de Salut.