LOGO CAIB
8 de juny de 2017Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB convoca més de 30 docents per a entrevistes, en el marc del procés de selecció per treballar en col·legis del Regne Unit NNota Informativa

El SOIB convoca més de 30 docents per a entrevistes, en el marc del procés de selecció per treballar en col·legis del Regne Unit

El Servei d'Ocupació dels Illes Balears (SOIB) ha dut a terme avui a la seu de la conselleria de Treball una jornada informativa sobre el procés de selecció de docents per fer feina al Regne Unit, a la qual han estat convocades més de 30 persones, preseleccionades d'un total de 80 aspirants a cobrir aquests llocs.

Durant la xerrada informativa han participat representants de l'agència Uteach, promotors de la iniciativa, que han explicat les característiques de l'exercici docent al Regne Unit, les diferents fases del procés fins a la selecció final de candidats, alhora que van realitzar entrevistes i proves de nivell d'anglès.

Per la seva banda, les tècniques del SOIB -encarregades de la preselecció de candidats i la resta de tasques d’intermediació- han exposat durant la jornada els ajuts 'El teu Treball Eures-FSE', disponibles per a la mobilitat europea de treballadors.

Per mitjà d'aquest procés l'agència Uteach ofereix llocs de personal docent en les àrees de Matemàtiques , Física , Química , TIC , Biologia i ciències en general, Filologia en llengües modernes per impartir classes de Llengua castellana i francesa o de Llengua castellana i alemanya, així com docents de primària.

Uteach ofereix un contracte d'un o dos anys, amb possibilitat d'incorporació a la plantilla amb un contracte indefinit. A més, els docents rebran formació gratuïta per estar completament preparats per ensenyar des del seu primer dia de classe al Regne Unit i tindran accés a una plataforma elearning.