Les herbes de Mallorca, el licor més emblemàtic de l'illa, objecte d’una publicació divulgativa
\ Els autors se centren en les singularitats i la versatilitat d’aquesta beguda a l’hora de ser emprada
\ L’objectiu és impulsar i contribuir al coneixement del producte amb una marca de qualitat
Les herbes són la beguda tradicional que representa indiscutiblement l’illa de Mallorca a tots els indrets del món. Per això, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha volgut aprofitar l’experiència del conegut químic Josep Maria Natta, juntament amb la de Josep Campins, Francisca Sánchez i Miquel Palou, per donar a conèixer les herbes de Mallorca a través dels Quaderns de Divulgació.
Els autors presenten les singularitats d’aquesta beguda, tant pel que fa a la composició com a la versatilitat a l’hora de ser emprada com a aperitiu, a la cuina o a la rebosteria. D’aquesta manera, es persegueix també contribuir a la difusió d’un producte amb una marca de qualitat emparada en una denominació geogràfica protegida.
Amb aquesta publicació, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca pretén impulsar i contribuir al coneixement d’una de les begudes més emblemàtiques de la nostra comunicat: les Herbes de Mallorca.