LOGO CAIB
Contingut
13 desembre 2016| <9ªL> Conselleria de Salut

Son Espases acull una jornada sobre innovació, desenvolupament i investigació en cures d’infermeria NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat
La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha apostat per un model basat en la innovació i la investigació, que gestioni grans quantitats de dades i avaluï resultats

Son Espases acull una jornada sobre innovació, desenvolupament i investigació en cures d’infermeria

En col·laboració amb la Universidad Internacional Menéndez Pelayo i l’empresa MSD
L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit avui la primera edició de la jornada “Liderant la innovació, el desenvolupament i la investigació en les cures”, organitzat conjuntament amb la Universidad Internacional Menéndez Pelayo. Una setantena de professionals d’infermeria amb responsabilitats de gestió d’arreu de les Illes Balears han participat en l’encontre en el qual s’han tractat aspectes com el lideratge, la innovació i investigació en cures o les organitzacions centrades en les persones.

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Jornada, juntament amb la directora gerent de Son Espases, Maria Dolores Acón; el director d’Infermeria, Luis Mariano López; la vicerectora de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo, Montaña Cámara, i un representat de l’empresa MSD.

La coordinadora de Seguretat del Pacient del Consell del Condat de Gävleborg (Suècia), Eva Sving, ha estat l’encarregada d’iniciar la Jornada amb una conferència sobre el lideratge. Tot seguit, s’ha celebrat una taula rodona de l’impacte sobre la salut que té la investigació i la Innovació en les cures. Finalment, la directora d’Infermeria de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Emma Gómez, ha pronunciat la conferència de clausura sobre les organitzacions centrades en les persones.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha estat l’encarregada de clausurar la Jornada. Gómez ha manifestat que  des de conselleria “estam decidits  a implantar un model basat en la innovació i en la investigació, que gestioni grans quantitats de dades i avaluï resultats”. En aquest sentit –ha dit la consellera- “hem d’aprofitar la capacitat de lideratge del col·lectiu d’infermeria”.