LOGO CAIB
Contingut
10/06/20Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat
Afectats per la COVID-19 tornen a l'UCI perquè 'tu no hi hagis d'entrar mai' AAltres vídeos

Afectats per la COVID-19 tornen a l'UCI perquè 'tu no hi hagis d'entrar mai'

Set persones a les quals la COVID-19 ha canviat la vida tornen a la UCI per explicar la seva experiència i evitar que ningú més hi hagi d’entrar

El Govern de les Illes Balears ha publicat un vídeo que reuneix el testimoni de set persones a les quals la COVID-19 ha canviat la vida. Tots ells descriuen en primera persona la seva història des de la UCI, el lloc on la majoria han passat els pitjors moments de la malaltia, i ho fan allà per conscienciar de la importància de mantenir prudència davant la COVID-19, i evitar que ningú més hi hagi d’entrar.

Els testimonis descriuen el seu patiment durant la seva estada a l’hospital, i també l’angoixa de perdre familiars propers. Recorden que la malaltia no ha desaparegut i que és vital seguir les principals recomanacions de seguretat.

El vídeo forma part de l’estratègia de comunicació del Govern de les Illes Balears per continuar demanant responsabilitat i prudència davant la malaltia. L’avanç a la fase 3 i cap a la nova normalitat són una mostra de l’esforç de tota la societat, i és important seguir avançant en aquest camí.

Durant les properes setmanes, i fins que no hi hagi un tractament per a la COVID-19, s’hauran de continuar prenent mesures de seguretat i distanciament social, a banda de seguir la regla de les emes: metres de distància, mascareta i mans netes.