LOGO CAIB
Contingut
25 octubre 2021Conselleria de Mobilitat i Habitatge
Foto noticia

Aprovada la despesa per construir una promoció de quinze habitatges públics a Sant Llorenç des Cardassar

\ El pressupost de licitació de les obres és d’1.604.357,40 €, amb un termini d’execució de disset mesos

\ Es tracta d’onze habitatges de dos dormitoris i quatre d’un, amb una superfície d’entre 52 i 70 m²

 

El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar l’IBAVI que iniciï l’expedient de despesa i la tramitació del procediment per adjudicar el contracte d’execució de les obres d’edificació de quinze habitatges de protecció pública al carrer de l’Àncora, 30, a Sant Llorenç des Cardassar. El pressupost de licitació és d’1.604.357,40 €, amb l’IVA exclòs, i el termini d’execució, de disset mesos.

La previsió és que les obres comencin el proper mes de gener.

Es tracta d’una promoció de quinze habitatges d’entre 52 i 70 m²: onze de dos dormitoris (dos d’adaptats) i quatre d’un dormitori, que s’aixecaran en un solar de 428 m².

Com tots els projectes que impulsa l’IBAVI, la construcció és concebuda de manera sostenible, tant pels materials que emprarà com per la disposició de la construcció, que permet aprofitar els recursos naturals i reduir les despeses energètiques.

Per exemple, les parets de càrrega s’orienten cap al mar perquè l’habitatge tengui ventilació creuada. Igualment, un pati central —d’inspiració mallorquina— dignifica les circulacions i permet un millor assolellament dels habitatges.