LOGO CAIB
Contingut
25 octubre 2021Conselleria d'Afers Socials i Esports
Foto noticia

Afers Socials i Esports destina prop de 700 mil euros de l'IRPF Social a la xarxa d'aliments

 

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha transmès avui a les principals entitats de distribució, repartiment d'aliments i menjadors socials el compromís del Govern de les Illes Balears de mantenir les subvencions per a la compra d'aliments per a la seva distribució entre les famílies més vulnerables, donat que, tal i com han assenyalat, es manté la demanda. De fet, la consellera ha anunciat una nova convocatòria de subvenció a les entitats per cobrir aquesta necessitat de 688.181,48 euros que es finançaran amb el 0,7% de l'IRPF Social.

Avui mateix s'han reunit la consellera Fina Santiago i la directora general de Serveis Socials, Teresa Vallespir, amb representants de Creu Roja, Banc d'Aliments, Asociación de Antiguos Alumnos de Montesion, Sos Mamas, Caritas Mallorca, Zaqueo, Tardor, Caritas Menorca, Caritas Eivissa i Creu Roja Eivissa. Les entitats han traslladat a la consellera la satisfacció amb aquesta nova convocatòria.

Amb aquesta nova partida econòmica des de l'inici de la pandèmia la Conselleria d’Afers Socials i Esports han destinat a les entitats que reparteixen aliments i productes de primera necessitat un total d’1.014.000 euros. A aquest milió d’euros ara s’hi sumen els 700 mil euros de la nova convocatòria.