LOGO CAIB
Contingut
19 gener 2022Conselleria de Salut i Consum
Foto noticia

Els pallassos de la Sonrisa Médica animaran l’espai Francesc Quetglas aquest cap de setmana, on les famílies poden acudir sense cita


Els pallassos de la Sonrisa Médica animaran l’Espai Francesc Quetglas aquest cap de setmana, on les famílies poden acudir sense cita prèvia a rebre la vacuna contra la COVID-19.

El punt de vacunació romandrà obert tot el cap de setmana de 8.30 a 19.30 hores i, a més de les línies habilitades per vacunar població de 5 a 17 anys, es posarà en marxa una línia nova per immunitzar els adults acompanyants, la qual cosa facilitarà la vacunació de tota la família.

Dissabte i diumenge matí, entre les 10.00 i les 13.30 hores, els pallassos alegraran l’experiència als infants que s’hi acostin. Tots els vacunats rebran, a més, el corresponent certificat de valentia i es podran fotografiar al fotoreclam de valents.

Cal recordar que en aquest espai també es vacunen infants de 5 a 11 anys entre setmana. Es fa amb cita prèvia, entre les 14.00 i les 20.00 hores. Durant els mantins es vacuna adults.

L’Espai Francesc Quetglas està situat al carrer de Manacor, 156, prop del Parc dels Bombers de Palma, i disposa d’aparcament propi per als usuaris.

Salut continua posant a l’abast dels ciutadans punts per accedir de manera àgil a la vacuna contra la COVID-19 -prestació gratuïta, universal i eficaç- i ampliar al màxim la protecció de la població.