LOGO CAIB
Contingut
29 abril 2022Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Palma acollirà dissabte una mostra de videojocs en català NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Palma acollirà dissabte una mostra de videojocs en català

Serà en el marc de Mallorca Game, a la seu de l’EDIB

La Direcció General de Política Lingüística organitza una mostra de videojocs en català en el marc del Mallorca Game, la convenció més gran d’aquest sector a les Illes Balears, organitzada per l’EDIB. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, entre les 10 h i les 19 h, a la seu de l’EDIB, a Palma.

Aquesta activitat disposarà d’un estand a la convenció i estarà oberta a totes les edats i a tothom, tant usuaris habituals de videojocs com persones que vulguin descobrir-los. Per participar-hi, no és necessari inscriure-s’hi.

La mostra de videojocs en català es fa en col·laboració amb l’EDIB i amb Gaming.cat, la comunitat d’aficionats i desenvolupadors de videojocs que cerca fer créixer l’ús del català en aquest àmbit. Els membres d’aquesta associació guiaran els usuaris que hi vulguin participar. Cal recordar que el passat mes de desembre la Direcció General de Política Lingüística ja va organitzar diferents mostres de videojocs en català arreu de les Illes Balears. En aquesta ocasió, s’hi han afegit els quatre guanyadors dels Premis GamingCat 2021, que premien els millors videojocs en català de l’any, amb la qual cosa es mostraran un total de 17 videojocs.

A més, en el Mallorca Game s’hi podran trobar màquines recreatives i consoles antigues, tallers per a infants o una sala de realitat virtual. Es podrà participar de concursos i hi haurà presents empreses del sector, desenvolupadors i youtubers.