LOGO CAIB
Contingut
13 desembre 2018| <9ªL> Conselleria d'Educació i Universitat

43 alumnes de Primària i Secundària de Menorca han rebut premis a l'esforç personal i rendiment acadèmic excel·lent NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

43 alumnes de Primària i Secundària de Menorca han rebut premis a l'esforç personal i rendiment acadèmic excel·lent

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, del director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, del delegat d'Educació a Menorca, Joan Marquès, i del batle d'Es Mercadal, Francesc Xavier Ametller, ha lliurat els premis a l'esforç personal i rendiment acadèmic excel·lent de l'alumnat de Primària i de Secundària de Menorca, corresponents al curs 2017/18.

Aquests premis tenen com a objectius principals potenciar la millora dels resultats acadèmics i reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal, a més de valorar el rendiment acadèmic excel·lent.
 
En total a Balears han rebut aquests premis un total de 613 alumnes: 469 de Mallorca, 43 de Menorca i 101 d’Eivissa i Formentera. En el cas de Menorca s'han lliurat 5 premis a alumnat de Primària i 38 de Secundària.

Lliurament de premis als alumnes d’educació primària:
Premis a l’esforç personal i/o al rendiment acadèmic.
Poden obtenir aquest premi els alumnes de sisè curs que hagin superat el segon cicle de l’etapa i siguin mereixedors d’un especial reconeixement per l’esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats i/o pel rendiment acadèmic al llarg de tota l’etapa de primària.
S’atorga un premi a un alumne per cada centre que participi a la convocatòria. El premi consisteix en un diploma i un petit obsequi.
 
Lliurament premis als alumnes d’ESO:
Premis a l’esforç personal, distingeix a l'alumnat que ha estat proposats per obtenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria en la convocatòria ordinària de juny del curs 2016-2017 i sigui mereixedor d’un especial reconeixement per l’esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats. Cada centre pot proposar un alumne que consideri que és mereixedor de premi pel seu esforç personal, encara que no tengui un expedient acadèmic brillant. El premi consisteix en un diploma i un petit obsequi.
Premis al rendiment acadèmic excel·lent, obtenen aquest premi l'alumnat que hagi finalitzat el quart curs d’educació secundària obligatòria en la convocatòria ordinària de juny del curs 2016-2017 i hagi obtingut una nota mitjana a tota l’etapa igual superior a 9. El premi consisteix en un diploma i un petit obsequi.