LOGO CAIB
Contingut
20 octubre 2021Conselleria de Medi Ambient i Territori

Medi Ambient col·labora en una campanya benèfica d’Ecovidrio per recaptar fons contra el càncer NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Medi Ambient col·labora en una campanya benèfica d’Ecovidrio per recaptar fons contra el càncer

S’instal·laran divuit contenidors especials a nou municipis de les Illes Balears

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha participat, aquest dimecres, en la presentació de la sisena edició de la campanya «Recicla vidre per elles», una iniciativa d’Ecovidrio que té com a objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir, a la vegada, a una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

La campanya s’ha presentat a Sant Josep de sa Talaia en un acte ha comptat amb la presència del director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó; la tinent de batle de Sant Josep, Pilar Ribas; la regidora Mónica Fernández; i el tècnic de Gerència d’Ecovidrio a les Illes Balears, Iván Tolsá.

Aquesta setmana, i durant les properes setmanes, Ecovidrio instal·larà 18 contenidors a 9 municipis de les Illes Balears: Manacor, Felanitx, Santanyí, Marrratxí, Sant Llorenç, Ferreries, Es Castell, Formentera i Sant Josep de sa Talaia. Tot el vidre que es reculli en aquests contenidors es traduirà en una donació d’Ecovidrio a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat envers el Càncer.

La campanya és d’àmbit estatal i s’estén a 170 ciutats on s’hi instal·laran uns 500 contenidors roses. Com a complement, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a la ocasió on es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra («Plens de vida») i que es pot adquirir a través de la web www.miniglu.es. Els beneficis es destinaran a la fundació per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Durant 2020, es van reciclar un total de 32.833 tones d’envasos de vidre a les Illes Balears.