LOGO CAIB
Contingut
10 juny 2021Conselleria de Medi Ambient i Territori

Deu centres educatius guanyen el concurs ‘Estima Cabrera: 30 anys de Parc Nacional’ NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Deu centres educatius guanyen el concurs ‘Estima Cabrera: 30 anys de Parc Nacional’

Els projectes seleccionats se centren en la conservació del medi marí

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i la directora del Parc Nacional Marítim-Terrestre de l’Arxipèlag de Cabrera, Francesca López, han presentat, aquest dijous, l’acte de reconeixement als centres educatius guanyadors del concurs ‘Estima Cabrera’, que enguany ha coincidit amb la celebració del 30è aniversari de la declaració com a Parc Nacional.

Mir ha agraït a les escoles i instituts que s’han presentat la seva participació i implicació «en fer divulgació dels nostres valors naturals». «L’educació ambiental és un pilar fonamental per impulsar que les generacions futures estimin i protegeixin el nostre entorn. El fet que sigui el mateix alumnat qui transmeti aquests valors facilita que el missatge arribi millor», ha afegit el conseller.

Per la seva banda, la directora del Parc Nacional ha destacat l’originalitat de les propostes presentades, així com la incorporació de la protecció del medi marí, que l’alumnat ha traslladat a través de les emocions en els seus treballs.

Els premis s’han atorgat en dues categories, segons si era Primària o Secundària i, a causa de l’alt nivell dels projectes, finalment s’ha optat per atorgar dos primers premis i tres segons. En el primer cas, els centres guanyadors obtenen un viatge a Cabrera per a tota la classe, mentre que en el segon el premi consisteix en una visita al centre de visitants del Parc.

Així, els grups guanyadors del primer premi han estat:

– CEIP Ses Quarterades (5è B)

– CEIP Gabriel Janer Manila (5è B)

– IES Santa Maria (2n ESO B)

– IES Guillem Sagrera (1r ESO D)

Els segons premis s’han atorgat a:

– CC Nostra Senyora de Gràcia (6è A)

– CEIP Gabriel Janer Manila (6è A)

– CEIP Na Caragol (5è A)

– IES Santa Maria (2n ESO C)

– CC Santa Teresa (1r ESO A)

– IES Guillem Sagrera (1r ESO A)