LOGO CAIB
Contingut
30 juny 2020Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:00h

NOVA DEIXALLERIA INCA

Dia: Dimarts, 30 de juny.
Hora: 10:00 h
Lloc: Deixalleria d'Inca. (Avinguda Reis Catòlics s/n, cantonada Camí Vell d’Alcúdia, Inca (davant l'escorxador)

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansío, i el batle d'Inca, Virgilio Moreno, visiten les noves instal·lacions de la deixalleria d'Inca.

2)11:30h

AJUDES LLOGUER COVID19

Dia: dimarts 30 de juny
Hora: 11:30h
Lloc: C/de la Palma,4 

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, compareixerà aquest dimarts, 30 de juny, a les 11:30 hores, per presentar la nova convocatòria d'ajudes al lloguer específiques COVID19. Estarà acompanyat del director general d'Habitatge Eduardo Robsy. 

La roda de premsa serà presencial a la seu de la Conselleria i es garantiran les mesures de seguretat per a tots els assistents: es mantindrà la distància  i haurà mascaretes i gels higiènics per la neteja de mans.

 

3)12:30h

INSTRUCCIONS INICI CURS ESCOLAR

Dia: dimarts, 30 de juny de 2020
Hora: 12.30 hores
Lloc: sala de premsa de la Conselleria (carrer del Ter, 16. Cinquena planta. Polígon de Son Fuster)

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, compareixerà aquest dimarts, 30 de juny, a les 12.30 hores, per presentar l'esborrany de les instruccions que organitzen el curs escolar 2020/21. Estarà acompanyat de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, i del secretari general, Tomeu Barceló.

La roda de premsa serà presencial a la seu de la Conselleria i es garantiran les mesures de seguretat per a tots els assistents: es mantindrà la distància  i haurà mascaretes i gels higiènics per la neteja de mans.

Ateses les circumstàncies especials, la compareixença es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe.

Els periodistes interessats poden remetre les preguntes pertinents al telèfon 636060586 indicant el seu nom i el mitjà que representen.

4)13:30h

REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

Dia: dimarts, 30 juny
Hora: 13:30 hores
Lloc:Videoconferència des de la seu de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca 

Dimarts, 30 de juny, el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, participa de la reunió extraordinària de la Mesa Sectorial d'Educació amb un únic punt a l’ordre del dia: presentació de l’esborrany de Resolució conjunta del conseller d’Educació, Universitat i Recerca i de la consellera de Salut i Consum per la qual s’aproven les mesures excepcionals de prevenció, contenció, coordinació i d’organització i funcionament per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID19 per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears per al curs 2020-2021.

5)15:34h

L’Orquestra Simfònica Illes Balears continua el seu cicle al Castell de Bellver amb dos concerts per aquest cap de setmana (divendres 3 i dissabte 4 de juliol de 2020), a les 21:30 hores, amb obres de Gershwin i Dvorak, entre d’altres.

Una vintena de músics de la Simfònica, dirigits pel mestre Pablo Mielgo, participaran en el primer concert interpretant obres com Un americà a París de G. Gershwin i la grandiloqüent Simfonia núm. 9 d’A. Dvorak, més coneguda com la Simfonia del Nou Món (arranjador I. Farrington).

Pel que fa al segon concert (dissabte 4), un quintet de vent amb piano interpretarà El Quintet núm. 1 en si bemoll major de F. Danzi; Divertimento Op.6 d’A. Roussel i el Sextet de F. Poulenc.

Les entrades d'aquestes dues actuacions ja estan a la venda amb un preu de 20 € i es poden adquirir per la pàgina web oficial de la Simfònica: www.simfonicadebalears.com

L'aforament és limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat establerts. Així, els accessos als espais de concert tendran senyalitzats la distància que s'haurà de mantenir i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic els assistents. L'ús de mascareta serà obligatori.

 

6)17:00h

JUNTA GENERAL D'ISBA

Dia: Dimarts 30 de juny
Hora: 17:00 (imatges a l'inici de l'acte)
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca. C / Estudi general, 7. Palma

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, assisteix aquest dimarts a la Junta General de la societat de garantia recíproca ISBA SGR i intervindrà a la cloenda de la mateixa, a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. La junta tracta i sotmet a aprovació els comptes anuals i l’informe de gestió i la memòria d’ISBA de 2019 i comptarà amb el president d’ISBA, Eduardo Soriano, la directora general del Tresor i Política Financera del Govern i consellera delegada d’ISBA, Aina Galmés, i el director general d’ISBA, Jesús Fernández.

Els mitjans podran accedir a l’interior de la sala a l’inici de la junta general per prendre imatges (17:00h) i, una vegada acabada la junta, a la intervenció de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors (a partir de les 17:45 h aprox). En concloure l’acte, els responsables d’ISBA i la consellera estaran a disposició dels mitjans de comunicació.

Horaris:

17.00 h. Mitjans gràfics: mut per fer imatges a l’inici de la Junta General d'ISBA.

17.45 h aprox. En acabar la junta, intervenció de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors davant els membres de la Junta General d’ISBA.