LOGO CAIB
Contingut
8 març 2021Presidenta

Armengol i Negueruela es reuneixen amb TUI, que confirma que Mallorca serà un dels seus destins prioritaris aquest estiu NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Armengol i Negueruela es reuneixen amb TUI, que confirma que Mallorca serà un dels seus destins prioritaris aquest estiu

La presidenta i el conseller es reuneixen amb el CEO del grup turístic i amb RIU i traslladen un missatge de tranquil·litat i confiança de cara a la pròxima temporada

TUI lloa les bones xifres sanitàries de les Illes i els protocols instaurats per garantir la seguretat en el destí

El grup turístic alemany TUI ha confirmat aquest dilluns al Govern dels Illes Balears que Mallorca serà un dels seus destins prioritaris per a aquest estiu. Així li ho ha traslladat el conseller delegat (CEO) del grup, Sebastian Ebel, a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i al Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, durant una reunió que ha tingut lloc aquest capvespre al Consolat de Mar i a la qual han assistit també la consellera delegada de RIU Hotels, Carmen Riu, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo.

Durant la reunió, totes les parts han valorat i analitzat la situació turística actual davant la imminent celebració de la fira ITB a Berlín aquesta setmana i el futur reinici dels fluxos turístics entre Alemanya i les Illes Balears. Tant Armengol com Negueruela han traslladat a Ebel i Riu un missatge de tranquil·litat i confiança en un moment clau per al desenvolupament de la pròxima temporada turística a les Illes Balears.

La presidenta del Govern ha posat al dia al dirigent de TUI sobre tots els protocols sanitaris i de seguretat implantats a les Illes Balears des de l'inici de la pandèmia provocada pel COVID-19 i li ha transmès que Balears “és un destí segur” amb unes àmplies infraestructures sanitàries.

A la sortida de la reunió, tant la delegació balear com TUI i RIU s'han mostrat satisfets per la trobada i han reiterat que “Balears continua sent un destí segur en el qual cal confiar”. Negueruela ha posat en valor davant els mitjans l'aposta que any rere any el grup TUI fa per Mallorca i per les Illes Balears, especialment en “un moment tan complicat com l'actual”.

En aquesta línia, el conseller ha recordat la importància de continuar rebaixant les xifres d'incidència de la malaltia a les Illes, com el millor camí perquè pugui haver-hi temporada i pugui reiniciar-se l'activitat el més aviat possible i de la manera més segura possible, tant per als visitants com per als residents i els treballadors.

Per part seva, Ebel s'ha mostrat tranquil davant la situació actual de les reserves cap a Mallorca i ha donat per fet un immediat repunt tan aviat com les restriccions s'aixequin. “TUI està llest per a donar resposta a aquesta demanda i a les reserves d'últim minut”, ha recordat poc abans de destacar el seu constant compromís amb el destí i ha agraït el constant “intercanvi d'informació amb el Govern de cara a l'inici de la temporada 2021”. “Estic convençut que Mallorca i Balears faran tot el possible per a ser uns bons amfitrions aquest estiu”, ha manifestat Ebel davant els mitjans.

Al mateix temps, Ebel ha manifestat que “Mallorca ja va convèncer amb alts estàndards de seguretat i salut en el reinici de l'estiu passat, i té taxes d'incidència molt per sota de les de la majoria dels estats europeus”, al mateix temps que ha lloat al sector hoteler, del qual ha dit que “s'ha preparat intensament per a oferir vacances segures i responsables”.

El directiu també ha recordat que “les proves ràpides i les vacunes aviat ens retornaran la nostra llibertat de viatjar, ens estem preparant amb els nostres equips en les destinacions de vacances per a un nou començament en el turisme ràpid”.

Abans de concloure la seva intervenció, Ebel ha anunciat que a partir del 20 de març, obrirà les seves portes el Robinson Club Cala Serena en el sud-est de Mallorca. Una setmana després, el 27 de març, els primers avions de la companyia enlairaran de nou rumb a Mallorca des d'Alemanya, per la qual cosa els hotels s'estan reobrint gradualment.