7 febrer 2022 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: El Vacubús de Salut torna a Inca NNota Informativa

COVID-19: El Vacubús de Salut torna a Inca

El vehicle serà a la plaça de l’Orgue des d’avui, dia 7, fins al dijous dia 17

El Vacubús torna avui a Inca per administrar vaccins contra la COVID-19. El vehicle s'instal·larà a la plaça de l'Orgue i estarà operatiu de les 9 a les 19 hores fins al dijous dia 17.

Les persones que encara no estiguin vaccinades podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita i les persones que encara no han rebut la tercera dosi també podran acudir al Vacubús sense cita.

L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí.

El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.

En total, en el Vacubús s'han administrat ja 4.953 vaccins contra la COVID-19, des que es va posar en funcionament. L'autobús ja ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, en el centre comercial FAN Mallorca en dues ocasions, en el Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal, i a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor i de sa Pobla i ahir a l’encant de Consell.