10 novembre 2021 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Comencen les quartes Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Comencen les quartes Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació

Models Lingüístics i Territori centraran aquesta edició

Aquest dimecres s’ha iniciat la quarta edició de les Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació. Models Lingüístics i Territori: Estat de la Qüestió i Reptes de Futur és el títol de l’edició d’enguany, que tindrà lloc els dies 10, 12, 18 i 26 de novembre de 2021, en línia, a través de la plataforma Zoom.

Les jornades són organitzades pel Gabinet d’Assessorament Lingüístic als Mitjans de Comunicació (GALMIC), adscrit al Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. 

L’objectiu és el de de continuar reflexionant sobre la llengua en els mitjans de comunicació, i especialment sobre els aspectes relacionats amb els models lingüístics que es difonen als diferents territoris de parla catalana. Les jornades s’adrecen principalment als periodistes i als professionals dels mitjans de comunicació de les Illes Balears. Això no obstant, també són obertes a graduats i estudiants de periodisme, de comunicació audiovisual i de llengua i literatura catalanes, assessors lingüístics, etc.