LOGO CAIB
Contingut
22 octubre 2021Conselleria de Medi Ambient i Territori

L’IBANAT amplia l’àrea recreativa del Pont Trencat fins al terme municipal d’Alaró NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’IBANAT amplia l’àrea recreativa del Pont Trencat fins al terme municipal d’Alaró

L’espai de lleure, fins ara circumscrit al municipi de Consell, abraçarà un total de 3.017 m2 de superfície

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el gerent de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), Joan Ramon, han visitat, aquest divendres, la zona recentment ampliada de l’àrea recreativa del Pont Trencat que, fins ara, estava circumscrita al terme municipal de Consell i ara s’estén fins a Alaró.

L’àrea recreativa passarà a ocupar ara una superfície de 3.017 m2 entre els dos municipis, més del doble que fins ara, quan ocupa 1.232 m2. A la zona ampliada, l’IBANAT ha instal·lat sis taules amb bancs i un fogó comunitari fet amb marès i toves, amb un total de sis fogons. A més, s’ha instal·lat un altre fogó, de les mateixes característiques, a la part ja existent de l’espai de lleure.

El conseller s’ha mostrat «satisfet per una actuació que ens permet ampliar l’oferta de lleure associada al gaudi del medi natural justament quan la demanda s’ha incrementat els darrers mesos arran de la pandèmia i la conveniència de passar el temps d’oci en espais oberts».

Ramon, per la seva banda, ha indicat que l’actuació s’ha executat arran d’una proposta de l’ajuntament d’Alaró que es va prendre en consideració degut a l’alta afluència que presentava l’àrea recreativa.

L’àrea recreativa del Pont Trencat es va inaugurar el 2010 amb un total de cinc taules i els seus respectius bancs. Està situada al nord-est del municipi de Consell, ubicada entre la carretera vella d’Alaró, el torrent solleric i l’obra d’enginyeria civil coneguda com El Pont Trencat.

L’IBANAT gestiona 47 àrees recreatives a les Illes Balears ocupant-se del seu manteniment (condicionament de la vegetació, neteges, execució de tancats de seguretat i manteniment i renovació del mobiliari).