LOGO CAIB
Contingut
15 octubre 2021Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Obert el termini d’inscripció a la V Jornada de Dinamització Lingüística NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Obert el termini d’inscripció a la V Jornada de Dinamització Lingüística

La jornada se centrarà en els nous parlants

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears organitza la V Jornada de Dinamització Lingüística, que enguany se centrarà en els nous parlants. S’hi tractaran diversos aspectes sobre l’adopció lingüística, com ara les motivacions, els espais segurs per a la llengua i el cicle d’acompanyament a la integració lingüística.

La Jornada tindrà lloc el proper dimarts 26 d’octubre, entre les 9 h i les 15 h, a l’Arxiu del Regne de Mallorca i es podrà seguir de manera presencial o en línia.  Els destinataris principals són els tècnics de dinamització lingüística de les diferents administracions públiques, tot i que està oberta al públic general interessat en la matèria. El termini d’inscripció és fins al dia 21 d’octubre. Al web dgpoling.caib.cat es pot trobar el formulari d’inscripció.

En aquesta edició hi haurà ponències que s’impartiran en línia i d’altres de manera presencial. Així, hi haurà ponències a càrrec d’experts d’arreu dels territoris de parla catalana: Joan Pujolar, Maite Puigdevall, Raquel Casesnoves, Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i Puri Pinto. Al final de la jornada s’organitzarà un debat obert a tots els assistents.