LOGO CAIB
Contingut
4 setembre 2021Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Comença la segona convocatòria de proves de llengua catalana de 2021 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Comença la segona convocatòria de proves de llengua catalana de 2021

Més de 1.000 persones s’han examinat, arreu de les Illes Balears, del nivell C1

Les proves de coneixements de llengua catalana convocades per la Direcció General de Política Lingüística han començat aquest dissabte 4 de setembre. Es tracta de la segona convocatòria que té lloc enguany, després de la del passat mes de gener.

La jornada s’ha desenvolupat sense incidències i amb mesures de prevenció del contagi per covid-19. En tots els centres s’ha respectat l’ocupació prevista per a cada aula, inferior a l'habitual, i fins i tot en la majoria de llocs s’ha reduït encara més. La convocatòria de les proves compta amb un informe favorable de la Direcció General de Salut Pública.

El nivell d'examen d’aquest primer dia era el C1 i s’hi han presentat 1.066 persones, un 51% dels inscrits. S'ha comptat amb la participació de 161 persones col·laboradores. L’organització de les proves ha suposat un esforç extraordinari per a la Direcció General de Política Lingüística per mor de les mesures sanitàries.

Els exàmens s’han duit a terme a l’IES Josep Maria Llompart i l’IES Madina Mayurqa, a Palma; a l’IES Berenguer d’Anoia, a Inca; a l’IES Manacor; a l’IES Josep Maria Quadrado, a Ciutadella; a l’IES Sa Colomina, a Eivissa, i a l’IES Marc Ferrer, a Formentera. Les proves escrites continuaran els tres propers caps de setmana.