LOGO CAIB
Contingut
23 juny 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: El Servei de Salut administrarà cent mil vaccins aquesta setmana vaccinal NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: El Servei de Salut administrarà cent mil vaccins aquesta setmana vaccinal

Actualment hi ha setanta-set línies de vaccinació en els punts de vaccinació massiva

El Servei de Salut preveu administrar cent mil dosis de vaccins contra la COVID-19 aquesta setmana vaccinal, del 23 al 29 de juny. Actualment, hi ha setanta-set línies de vaccinació en els punts de vaccinació massiva de totes les illes, als quals se sumen els quaranta-sis centres de salut de Mallorca.

A Mallorca, a les quaranta-dues línies de vaccinació habilitades en els punts del Poliesportiu Germans Escales (Palma), de Son Dureta, de l’Hospital Universitari Son Espases, del Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), de l’Hipòdrom de Manacor i dels quaranta-sis centres de salut que vaccinen en horari de horabaixa se suma a partir d’avui la unitat mòbil de vaccinació de SEAT. Es tracta d’un camió, cedit per l’empresa SEAT, situat a l’aparcament del Centre de Salut Santa Ponça, que compta amb tres línies de vaccinació que funcionaran cada dia de la setmana en horari de 8 a 18 h. En total, durant aquesta setmana el Servei de Salut preveu administrar 71.187 dosis a Mallorca.

Eivissa, durant la setmana del 23 al 29 de juny, tindrà la capacitat operativa màxima fins ara. Això són disset línies de vaccinació repartides en tres punts diferents: el Recinte Firal, la Clínica Vila Park (una línia des del dia 28 de juny) i la unitat mòbil de SEAT (dues línies). En total, aquesta setmana s’administraran a Eivissa 17.211 dosis.

Formentera també assolirà aquesta setmana la capacitat màxima de vaccinació i tindrà actives cinc línies. Aquestes seran en el punt de vaccinació de l'Hospital de Formentera. En total, aquesta setmana s’hi administraran 1.446 dosis.

A Menorca s’han ampliat fins a tretze les línies de vaccinació per a aquesta setmana vaccinal. Hi haurà sis línies al Recinte Firal de Maó, cinc a la sala polivalent del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella) i dues línies més a la unitat mòbil de SEAT. En total, durant aquesta setmana a Menorca s’administraran 7.742 dosis.