LOGO CAIB
Contingut
11 juny 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

REUNIÓ MESA

Dia:divendres, 11 juny
Hora:09:30 h
Lloc:Videoconferència des de la seu de la Conselleria d'Educació i Formació Professional

 

Divendres, 11 de juny, es reuneix la Mesa Sectorial d'Educació amb els següents punts a l’ordre del dia:

  • Proposta de resolució per la qual es convoca, per al curs 2021-2022, el procés d’adjudicació de destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents sense destinació definitiva i els desplaçats per manca d’horari, per als funcionaris docents als quals se’ls ha admès la sol·licitud de destinació en comissió de serveis, per als funcionaris docents en pràctiques i per als aspirants a funcionaris interins docents a centres públics d’ensenyament no universitari, i s’aproven les instruccions que l’han de regir, com també les instruccions que han de regir el procés d’adjudicació de substitucions.
  • Esborrany de resolució per la qual s’estableix el procediment de tutorització dels funcionaris interins docents per al curs 2021-2022.
2)12:00h

PROJECTE CALA MILLOR

Dia: divendres, 11 de juny
Hora: 12:00 h
Lloc: Punt de trobada a l’Auditori Sa Màniga, carrer Son Galta, 4 (Cala Millor)

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, explicarà un projecte pilot a la platja de Cala Millor que avaluarà i proposarà mesures d’adaptació davant el canvi climàtic.

L’acte comptarà amb la presència del director general d’Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava; del batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs; de la presidenta de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Inés Batle; del president de l’Associació d’empresaris de Cala Millor, Tomeu Pascual; del Conseller-Gerent del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç i Gerent de l’Associació Hotelera de Cala Millor i Sa Coma; José Marcial Rodríguez Diaz; de la presidenta del Consorci de Turisme i Regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives i del delegat de la zona costanera i turisme de Sant Llorenç des Cardassar, Nicolau Bordal.
 

3)12:30h

PRESENTACIÓ ESTUDI

Dia: Divendres, 11 de juny
Hora: 12.30 hores
Lloc: Conselleria de Mobilitat i Habitatge. La Palma, 4.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, presentarà l'estudi que sobre l'adaptació al canvi climàtic dels ports de les Illes Balears que ha realitzat el Laboratori d'Enginyeria Marítima de la Universitat Politècnica de Catalunya per encàrrec de Ports IB. A l'acte hi assistirà també el director general de Transport Aeri i Marítim, Xavier Ramis, i explicaran el contingut de l'estudi els seus autors i la gerent de Ports IB, Cristina Barahona. L'estudi està vinculat al futur Pla General de Ports.