16 febrer 2021 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Segona crida als exàmens orals de les proves de llengua catalana NNota Informativa

Segona crida als exàmens orals de les proves de llengua catalana

La propera convocatòria de proves serà a la tardor

La Direcció General de Política Lingüística ha fixat una segona crida per avaluar les competències orals a les proves de nivell de llengua catalana de la convocatòria de gener de 2021. Aquesta nova crida, prevista per al dia 25 de febrer, va dirigida als examinands que no es van poder presentar a la primera, independentment del motiu. Es tracta d’una mesura extraordinària amb què la Direcció General vol facilitar als examinands la concurrència a les proves i minimitzar els efectes de la pandèmia en la mesura de les seves possibilitats.

La Direcció General de Política Lingüística es posarà en contacte amb totes les persones que no es van presentar a la primera crida de la prova oral per informar-les d’aquesta nova oportunitat. Les persones interessades poden comunicar si hi estan interessades mitjançant un formulari, disponible a la pàgina web de la Direcció General.

La primera convocatòria de proves de coneixements de llengua catalana del 2021 s’ha desenvolupat durant els mesos de gener i febrer. S’han convocat proves de tots els certificats que s’expedeixen. Els exàmens han tingut lloc seguint un rigorós protocol per prevenir el contagi de la covid-19. En aquest sentit, no hi ha constància de cap incidència. La Direcció General de Política Lingüística preveu fer la propera convocatòria de proves a la tardor.