LOGO CAIB
Contingut
5 gener 2021Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

Es publiquen les llistes definitives d'admesos i les mesures de seguretat de les proves de català NNota Informativa

Foto de noticia

Es publiquen les llistes definitives d'admesos i les mesures de seguretat de les proves de català

No s’hi podran presentar les persones amb símptomes de covid-19

La Direcció General de Política Lingüística, adscrita a la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, ha fet públiques les llistes definitives d’admesos i d'exclosos a les proves de nivell de llengua catalana. Hi ha un total de 8.069 persones admeses. Pel que fa les excloses, s’han fet públics els motius d'exclusió.

Per altra banda, també s’ha donat a conèixer el protocol de mesures de prevenció del contagi per covid-19. Entre d’altres, és obligatori emprar mascareta i respectar les distàncies de seguretat durant l’accés a les aules. Així mateix, es prohibeix l’assistència, sota pena de multa, a les persones que presentin símptomes compatibles amb la malaltia. Tant les llistes definitives d’admesos i exclosos com el protocol de mesures de prevenció es poden trobar al web de la Direcció General de Política Lingüística (dgpoling.caib.cat). 

Aquestes proves de llengua catalana es duran a terme durant els mesos de gener i febrer. En aquesta convocatòria, hi ha proves de tots els nivells. Més de 8.000 persones es varen inscriure a les proves de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Aquesta xifra representa un augment de gairebé dues mil inscripcions més respecte de la darrera vegada que es van convocar tots els nivells, el maig de 2019.  

Per nivells, 861 persones s'examinaran de la prova de nivell A2, 999 a la de B1, 2.200 a la de B2, 2.548 a la de C1, 896 a la de C2 i 565 a la de llenguatge administratiu (LA). Per lloc de prova, 4.336 inscripcions corresponen a Palma, 1.165 a Inca, 891 a Manacor, 615 a Maó, 889 a Eivissa i 173 a Formentera. S’ha de recordar que la convocatòria prevista per al mes de juny d'enguany no es va poder dur a terme a causa de l'emergència sanitària causada per la pandèmia de covid-19.