30 desembre 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

La DGPL i l’OCB continuen fent feina per garantir els drets lingüístics NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La DGPL i l’OCB continuen fent feina per garantir els drets lingüístics

El funcionament de l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics centra la reunió entre les parts

La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, s’ha reunit aquest dimecres amb el president de l’Obra Cultural Balear, Josep de Luis, per tractar sobre el funcionament de l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics. A la reunió també hi han assistit Albert Villaverde, director de l’Oficina; Antoni Llabrés, membre de la Junta de l’Obra, i Tomeu Martí, coordinador de l’Obra. 

La trobada ha servit per donar valor a la feina feta fins ara per l’Obra Cultural Balear i la Direcció General de Política Lingüística en matèria de defensa dels drets lingüístics i per manifestar la voluntat de treballar conjuntament per garantir els drets lingüístics dels ciutadans de les Illes Balears. En aquest sentit, s’ha establert un protocol per coordinar les actuacions mitjançant l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics, dependent de la Direcció General de Política Lingüística, i la Bústia de Drets Lingüístics, que gestiona l’Obra Cultural.

La directora general, Beatriu Defior, ha destacat la importància d’aquesta i d’altres trobades, ja que serveixen “per compartir experiències i refermar la voluntat de col·laboració entre les dues parts en benefici dels ciutadans”. Per la seva banda, el president de l’Obra Cultural Balear, Josep de Luis, ha mostrat “una vegada més la mà estesa a col·laborar en tot allò que signifiqui avançar cap a la plena normalitat de l’ús de la llengua pròpia de les Illes Balears”.