23 d’octubre 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

Martí March s'ha reunit amb representats de la Plataforma FARSEB sobre l'impacte de la pandèmia en el curs escolar NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Martí March s'ha reunit amb representats de la Plataforma FARSEB sobre l'impacte de la pandèmia en el curs escolar

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández,  i de membres del Servei d’Atenció a la Diversitat, s’ha reunit avui amb diferents representants de la Plataforma FARSEB de totes les illes. Concretament han assistit a la reunió representants de FAPA Mallorca, Fundació Persones amb Discapacitat de Mallorca, Associació TEA Menorca, FAPA Menorca, FAPA Eivissa, APIES Pitiuses i ACTEF Formentera. 

En el decurs de la reunió les famílies han manifestat els seus dubtes i preocupacions sobre l’impacte de la COVID-19 en el curs 2020-21. Per la seva banda, des de la Conselleria s’ha explicat com s’ha organitzat el curs en base a la pandèmia i com s’ha tengut en compte l’alumnat més vulnerable.

El conseller ha explicat que la prioritat ha estat iniciar el curs amb les condicions necessàries de seguretat sanitària i amb la màxima normalitat possible, donades les circumstàncies.

Una vegada arrencat el curs escolar, amb els protocols sanitaris en funcionament, des de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca s’està fent un seguiment dels aspectes pedagògics més afectats per la convivència amb la COVID-19, com són l’ensenyament semipresencial, especialment a segon d’ESO i segon de batxillerat, i el seguiment dels suports educatius per a  l’atenció a la diversitat.

En el referit al seguiment dels suports educatius per a l’atenció a la diversitat, des de la Inspecció Educativa s’està fent un seguiment centre a centre de la situació per veure quines intervencions són necessàries per garantir un tractament adequat per a tot l’alumnat.

Finalment, s’ha acordat que properament es celebrarà una nova reunió per fer un seguiment de la situació.