LOGO CAIB
Contingut
14 octubre 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

La pròxima convocatòria de proves de llengua catalana serà el gener de 2021 NNota Informativa

Foto de noticia

La pròxima convocatòria de proves de llengua catalana serà el gener de 2021

Hi haurà exàmens de tots els nivells. El termini per inscriure-s'hi comença el 19 d’octubre.

La Direcció General de Política Lingüística ha convocat les proves per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana. Aquests certificats són expedits per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. Les proves es duran a terme durant els mesos de gener i febrer de 2021 a Palma, Inca, Manacor, Maó, Eivissa i Formentera. 

S’avaluaran tots els nivells (A2, B1, B2, C1, C2 i LA) i només serà possible inscriure’s a les proves d’un sol certificat. El termini d'inscripció a les proves és del 19 d'octubre al 5 de novembre de 2020. És recomana fer la inscripció de forma telemàtica, a través del web de la Direcció General de Política Lingüística. També es podrà presencialment a les oficines de la Direcció General o a qualsevol registre oficial.

Tota la informació relativa a la convocatòria, el calendari i  la inscripció es pot consultar a l'adreça web dgpoling.caib.cat. Per mor de la situació d’emergència sanitària causada per la COVID-19, la Direcció General de Política Lingüística podrà modificar les bases de la convocatòria si les circumstàncies ho requereixen.