29 setembre 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

La IV Jornada de Dinamització Lingüística se centrarà en actituds, representacions i comportaments lingüístics NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La IV Jornada de Dinamització Lingüística se centrarà en actituds, representacions i comportaments lingüístics

Serà el 5 d’octubre a Palma. El termini d’inscripcions acaba aquest dimecres.

La Direcció General de Política Lingüística organitza la IV Jornada de Dinamització Lingüística. Tindrà lloc el proper dilluns 5 d’octubre a Palma. El termini d’inscripció finalitza aquest dimecres i es pot fer a través del web dgpoling.caib.cat.

L’edició d’enguany se centrarà a parlar, com en l’edició anterior, d’actituds, representacions i comportaments lingüístics. Així, hi haurà ponències a càrrec d’experts d’arreu dels territoris de parla catalana: Isidor Marí, Bernat Joan, Nanda Ramon, Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i Mireia Trenchs. Al final de la jornada hi haurà un debat obert. 

Enguany, la situació sanitària ha obligat a adaptar el format habitual de la jornada, atès que la majoria de ponències s’impartiran en línia, modalitat que es combinarà amb la presencial. Així mateix, hi haurà la possibilitat de seguir en línia i presencialment el desenvolupament de la sessió. En qualsevol cas, els assistents, sigui quina sigui la modalitat triada, podran intervenir i aportar el seu punt de vista a la reflexió i el debat.