31 d’agost 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

COVID-19: El Govern reclama equitat i claredat en els fons extraordinaris de l’Estat per a la universitat NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: El Govern reclama equitat i claredat en els fons extraordinaris de l’Estat per a la universitat

El director general Pep Lluís Pons ho ha demanat en una reunió virtual amb el Ministeri d'Universitats. Pons també ha informat de la feina que s’està fent amb la Universitat de les Illes Balears per garantir la qualitat del nou any acadèmic.

El migdia d’aquest dilluns s’ha celebrat una reunió de la Comissió General de Política Universitària (CGPU), amb representants de les administracions autonòmiques i del Ministeri d'Universitats. A la trobada, que ha estat virtual, hi ha assistit Pep Lluís Pons, director general de Política Universitària i Recerca del Govern de les Illes Balears. Des del Ministeri s’ha traslladat que està previst que el mes de setembre arribin fons destinats a les universitats i així fer front a la crisi generada per la COVID-19. Pons ha reclamat “disposar d’informació dels criteris de repartiment i de la quantitat que correspon a cada comunitat autònoma”.

El director general ha incidit en la necessitat d'uns fons que “són imprescindibles per adaptar l’ensenyament a la nova situació”. Finalment, Pons ha recordat que des del Govern s’està treballant de forma coordinada amb la UIB per garantir la qualitat del nou any acadèmic amb la posada en marxa de diferents plans de contingència. Aquests  protocols s’aniran actualitzant depenent de l’evolució de la pandèmia COVID-19.