LOGO CAIB
23 de octubre de 2017Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

39 bloggers de tot Espanya promocionen l'oferta d'hivern de Balears a les xarxes NNota Informativa

39 bloggers de tot Espanya promocionen l'oferta d'hivern de Balears a les xarxes

Aquest "blog trip", organitzat per l'Agència de Turisme de les Illes Balears i l'Associació Balears Travel Bloggers, és el major que s'ha fet mai a Espanya
39 bloggers, membres d'associacions oficials de bloggers de viatges de tot Espanya, han resultat els guanyadors del concurs Better in winter, una iniciativa de l'Agència de Turisme de les Illes Balears i l'Associació Balears Travel Bloggers per posicionar les Illes Balears com a destí turístic fora dels mesos d'estiu.  

Com a premi del concurs, han pogut visitar durant dos dies diversos llocs emblemàtics de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Els bloggers han donat a conèixer la seva experiència a les xarxes socials amb una àmplia repercussió nacional i internacional. En els seus articles i tweets, difonen rutes i propostes d'hivern de les Illes Balears que van des de les cites esportives més destacades, a la gastronomia, la cultura popular tradicional, el patrimoni i de l'art, la natura i el senderisme o l'albirament d'aus.

Els autors dels blogs guanyadors són membres d'associacions oficials de bloggers de viatges de Catalunya, València, Andalusia, Galícia, Castella i Lleó i Madrid. Durant la seva estada han pogut participar a experiències inèdites com un taller d'olives trencades al Centre Capvespre de Sóller, la Nit del Vi d'Inca, un trekking de Binimel·la a Pregonda, un passeig a cavall a Formentera o la visita a Dalt Vila.