LOGO CAIB
23 de octubre de 2017Conselleria de Presidència

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h
Dia: Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Hora: : 09.30 hores
Lloc: Saló d'actes. Conselleria d'Educació i Universitat. Ter, 16. Planta baixa. Polígon Son Fuster.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat dels directors generals de la Conselleria, es reunirà aquest dilluns, 23 d'octubre, amb els directors dels centres educatius de secundària i dels centres d’educació de persones adultes (CEPA) de l’illa de Malllorca. Aquesta iniciativa, que va començar aquesta legislatura, suposa fer reunions amb tots els directors de les Illes cada inici de curs. Abans de finals d'octubre s'haurà completat tot el cicle de reunions amb els directors de primària i secundària de Menorca, Eivisssa i Formentera.

Es podran fer imatges a l'inici de la reunió
 
2)10:00h
Dia: dilluns, 23 d’octubre
Hora: 10.00 h
Lloc: seu del Consell Insular d’Eivissa (av. d’Espanya, 49, Eivissa)
 
La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general de Consum, Xisco Dalmau, lliuraran el distintiu de qualitat a les empreses de lloguer de vehicles d’Eivissa que han demostrat que compleixen els requisits del codi de bones pràctiques impulsat pel Govern.
3)11:00h
Dia: dilluns, 23 d’octubre
Hora: 11:00 h
Lloc: Sala de plens de l’Ajuntament de Palma.

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el batle de Palma, Antoni Noguera, donen la benvinguda als 57 treballadors, prioritàriament de més de 45 anys, contractats a través del programa SOIB Visibles. També assistiran a la trobada la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i el director general d'Ocupació i Economia del Govern, Llorenç Pou.
 
4)11:30h
Dia: dilluns, 23 d’octubre
Hora: 11.30 hores
Lloc: Reial Club Nàutic del Port de Pollença

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, presenta l’Acord d’adaptació del Port de Pollença a la Llei de Ports, el nou cànon i el Pla d’inversions. A l’acte assistirà també el president del Reial Club Nàutic del Port de Pollença, Alan Joseph Ponte, i representants de Ports de les Illes Balears, de l’Ajuntament de Pollença, de la Federació d’Associacions d’Amarristes de les Illes Balears i altres representants de la societat civil.
El conseller de Territorio, Energía y Movilidad presenta el Acuerdo de adaptación del Puerto de Pollença a la Ley de Puertos, el nuevo canon y el Plan de inversiones
 
5)13:00h
Dia: dilluns, 23 d’octubre
Hora: 13.00 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

El conseller de Treball, Comerç i Indústria i president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Iago Negueruela; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, signaran un conveni per a la creació de la Càtedra ICAPE, per al foment de la cultura emprenedora en universitaris.

ICAPE és un projecte educatiu impulsat de manera conjunta per la Conselleria d’Educació i Universitat i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, que coordina l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI). El programa promou els valors de la persona, les capacitats emprenedores i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.
6)13:30h
Dia: Dilluns, 23 d'octubre
Hora: 13.30 h
Lloc: Plaça Mallorca, Inca

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, presenta la Fira de la Ciència i la Tecnología que tindrà lloc el 28 i 29 d'octubre amb motiu de la segona Fira d'Inca.

A la presentació, també hi assisteixen el director general d'Innovació i Recerca, Pep Lluis Pons; la vicerrectora d'alumnes de la UIB, Rosa Isabel Rodríguez; la regidora de Fires, Antònia Sabater; el regidor de Noves Tecnologies,
Biel Frontera; i la regidora d'Educació, Alicia Weber.
7)16:30h
Dia: Dilluns, 23 d'octubre
Hora: 16.30 h
Lloc: Ajuntament d’Alcúdia. Carrer Major, 9, Alcúdia

El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, juntament amb el conseller d'Educació i Universitat, Martí March; el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el batle d'Alcúdia, Antoni Mir, presenten el projecte de Centre de Formació Nàutica al Port d'Alcúdia, finançat amb recursos provinents de l'Impost del Turisme Sostenible.