19 d’octubre 2017 | <9ªL> Conselleria de Presidència

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Previsions per avui

Actes programats

1)09:00h

Dia: dijous, 19 d’octubre
Hora: 9.00 h
Lloc: auditori Jaume Cladera i Cladera (Escola d’Hoteleria de les Illes Balears)
 
La consellera de Salut, Patricia Gómez, inaugurarà la I Escola de Consum que organitza la Direcció General de Consum amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i que reunirà professionals de dret de l’àmbit nacional i internacional per debatre sobre els drets dels consumidors, les plataformes digitals i sobre legislació. Acompanyarà la consellera el director general Francesc Dalmau.
2)10:00h

Dia: Dijous, 19 d'octubre de 2017
Hora: 10.00 hores
Lloc: Saló d'actes. Conselleria d'Educació i Universitat. Ter, 16. Planta baixa. Polígon Son Fuster.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat dels directors generals de la Conselleria, es reunirà aquest dijous, 19 d'octubre, amb els directors dels centres educatius de primària de la zona d’Inca i Manacor. Aquesta iniciativa, que va començar aquesta legislatura, suposa fer reunions amb tots els directors de les Illes cada inici de curs. Abans de finals d'octubre s'haurà completat tot el cicle de reunions amb els directors de secundària de Mallorca i amb els de primària i secundària de Menorca, Eivisssa i Formentera.

Es podran fer imatges a l'inici de la reunió.

 
3)11:00h

Dia: dijous, 19 octubre 2017
Hora: 11.00 h
Lloc: Plaça de sa Creu de Campos

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal assisteix a la Fira d'Octubre 2017 de Campos per fer la passejada d'autoritats de la mateixa localitat
4)11:30h

Dia: dijous, 19 d’octubre
Hora: 11.30 h
Lloc: Hospital Universitari Son Espases (mòdul L, planta 2, aula 207)
 
La consellera de Salut, Patricia Gómez, i la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera, donaran la benvinguda a les 23 persones que s’incorporen a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears a través del projecte Joves Talents en Recerca en Salut, i informaran sobre el projecte de captació de talent investigador que es finançarà amb 1,2 milions d’euros procedents de l’impost de turisme sostenible.
5)12:00h

Dia: dijous, 19 d’octubre
Hora: 10.30 hores imatges i 12 (aproximadament) declaracions
Lloc: Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. C/ de la Palma, 4

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, i el director general d’Energia i Canvi Climàtic, Joan Groizard, es reuneixen amb representants dels grups parlamentaris per tractar de la futura Llei de canvi climàtic de les Illes Balears.
 
6)15:00h

Actualització

Dia: dijous, 19 d’octubre
Hora: 15.00 h
Lloc: Hotel Palas Atenea
 
La consellera de Salut, Patricia Gómez, inaugurarà la 17ena trobada anual de la Societat Europea de Dermatologia Pediàtrica, que tendrà lloc fins Al dia 21 a l’hotel Melia Palas Atenea amb LA participació de més de 600 professionals de cinquanta països.
7)16:30h

Dia: Dijous, 19 d'octubre de 2017
Hora: 16:30 h.
Lloc: Sala d'Actes del Col·legi Oficial d'Advocats de les Illes Balears, La Rambla, 10. PALMA

La consellera Catalina Cladera participa en l'acte d'inauguració de les cinquenes Jornades sobre prevenció i represió del blanqueig de capitals, que organitzen el Consell General de l'Advocacia d'Espanya i l'Il·lustre Oficial d'Advocats de les Illes Balears.